Θρίαμβος της Κυπαρισσίας στο Μελιγαλά 3-0 τον Εθνικό

Σε περίπατο μετέτρεψε το ντέρμπι της Α’ τοπικής η Κυπαρισσία που κέρδισε με το επιβλητικό 0-3 τον Εθνικό στο Μελιγαλά και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας πέντε αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.
Ηταν μία επίδειξη δύναμης από τον ΑΟΚ που έδειξε πως είναι διατεθειμένος να κάνει φέτος το νταμπλ στο νομό και
εν συνεχεία να κατακτήσει την άνοδο στη Γ’ εθνική.
Η τριφυλιακή ομάδα ήταν φανερά ανώτερη στο πρώτο μέρος όταν και προηγήθηκε με 0-2 χάρις σε δύο πανέμορφα τέρματα που σημείωσε ο Αντι Στρέπι. Τα πάντα τελείωσαν στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου όταν ο Μιτρόφ έκανε το 0-3 και στη συνέχεια το ματς είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Από τη μία λοιπόν η Κυπαρισσία βαδίζει ολοταχώς για την κατάκτηση του τίτλου και από την άλλη ο Εθνικός μετά από αυτή την ήττα (την πρώτη στο γήπεδο του) έχασε κάθε ελπίδα για την πρωτιά και μάλιστα έπεσε στην 4η θέση της βαθμολογίας. Ο αγώνας έγινε μπροστά σε 500 και πλέον θεατές, 100 εκ των οποίων φίλοι του ΑΟΚ που πανηγύρισαν έντονα τη σπουδαία νίκη της ομάδας τους. Μιας ομάδας που δείχνει πως δεν καταλαβαίνει τίποτα από κούραση, μιας και έχει δώσει πέντε παιχνίδια μέσα σε 15 ημέρες και τα έχει καταφέρει περίφημα!

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Κατσαρέας, Τσώνης, Κουτίβας (52’ Δικαίος), Κανελλόπουλος, Ο. Εμμανουήλ, Ν. Εμμανουήλ, Θανόπουλος, Γερμάνης, Κωνσταντόπουλος, Μουρούσιας (72’ Στρατής), Καραπετιάν.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ντουγερoγλου, Ανδρουτσής, Μανδραπήλιας (73’ Σούπουλι), Στρέπι (92’ Ζαφείρης), Παναγόπουλος, Γαργαρώνης, Λυδιώτης, Μιτρόφ, Μητρόπουλος (83’ Δαλαβούρας), Ντιόπ, Γιαννόπουλος.



EΛΕΥΘΕΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.