Ο Σωτήρης Μπακούρος υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας

Ο Σωτήρης Μπακούρος θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας από το συνδυασμό της σημερινής μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου!
Στην επιλογή και απόφαση να τεθεί επικεφαλής και να ηγηθεί εκλογικού συνδυασμού ο κ. Μπακούρος κατέληξε
ομόφωνα η δημοτική παράταξη της μείζονος μειοψηφίας, προχθές αργά τη νύχτα, σε σύσκεψη που πραγματοποίησαν τα μέλη της.
Αξίζει να σημειωθεί πως την υποψηφιότητα Μπακούρου στηρίζει απόλυτα ο μέχρι τώρα επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας με την Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία, Δημήτρης Σωτηρόπουλος, ο οποίος, μάλιστα, θα είναι και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.
Ο Σωτήρης Μπακούρος, οικονομολόγος, έχει διατελέσει επί σειρά ετών πρόεδρος της Κοινότητας Φαρακλάδας, πρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο του νοσοκομείου, διευθυντής στην ΕΑΣ Κυπαρισσίας, δημοτικός σύμβουλος Κυπαρισσίας και από το 2011 δημοτικός σύμβουλος Τριφυλίας, ενώ έχει έντονη κομματική και πολιτική δράση ως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Μιλώντας στο «Θ», σε μια πρώτη δήλωσή του, ο υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας τόνισε: «Εμείς θα κατέβουμε και θα μιλήσουμε στην κοινωνία με όρους αυτοδιοικητικούς. Δεν έχουμε δέσμευση από κανένα κόμμα και είμαστε ανοιχτοί σε οποιονδήποτε συμπολίτη μας θέλει να στοιχηθεί στις δυνάμεις μας! Δεν έχουμε αγκυλώσεις κομματικές! Κατεβαίνουμε στις εκλογές με ανεξάρτητο, αυτοδιοικητικό σχήμα!».
Τις επόμενες μέρες θα δοθεί στη δημοσιότητα και η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Σωτήρη Μπακούρου, με τις βασικές αρχές και θέσεις του ιδίου και του συνδυασμού του για το Δήμο Τριφυλίας, ενώ ήδη, από την πρώτη του δήλωση στο «Θ», είναι σαφές το «άνοιγμα» στην κοινωνία και σε όλους τους πολίτες που μοιράζονται τις ίδιες σκέψεις, θέσεις και προτάσεις για το Δήμο Τριφυλίας.


ΘΑΡΡΟΣ

14 σχόλια:

  1. Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΕΙΧΕ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΚΡΑΙΟ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΛΟΓΟ, ΜΕ ΣΩΣΤΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ.
    ΑΝ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΟΜΑΤΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑ, ΓΝΩΣΕΙΣ, ΜΙΑΛΟ.
    ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΩΤΗΡΗ.
    Αρης Βλάχος Στασιό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε "Αρη αρχικά , απλά φοβερή ορθογραφία......
    ¨οσο για τον Μπακούρο έαν υπάρχει ένας που μπορείς να χαρακτηρίσεις κομματόσκυλο και πρασινοφρουρό εεε αυτός είναι ο Μπακούρος, πρόεδρος και ξαναπρόεδρος και ξανα ξανα πρόεδρος, πάντα διορισμένος....και μια ερώτηση έχει βγάλει ποτέ 1 δραχμή εκτός δημοσίου....αυτά .....πάμε καλα δυνατα με "νεους" ανθρώπους σαν τον κ. Μπακούρο...δεν ντρεπόμαστε καθόλου μου φαίνεται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΗ Ο ΜΠΑΚΟΥΡΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΩΣ Α Ν Ε Ξ Α Ρ Τ Η Τ Ο Σ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΜΠΑΚΟΥΡΟΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗ ΦΑΡΑΚΛΑΔΑ. ΜΗΔΕΝ. ΠΟΙΟ ΗΤΑΝΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΜΗΔΕΝ. ΠΟΙΟ ΗΤΑΝΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΙΣΟΒΙΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ. ΜΗΔΕΝ. ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ. ΠΟΙΟ ΗΤΑΝΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ. ΜΗΔΕΝ. ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΦΙΖΕ ΧΑΙΔΕΥΖΟΝΤΑΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟ, ΣΑΜΠΑΖΩΤΗ Κ ΚΟΛΛΙΑ. ΜΠΑΚΟΥΡΟΣ ΕΔΩ ΜΠΑΚΟΥΡΟΣ ΕΚΕΙ ΜΠΑΚΟΥΡΟΣ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ. ΌΛΟ ΜΠΑΚΟΥΡΟΣ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και ο Παπανδρεου με το Σαμαρα λένε οτι τα δύσκολα θα ήταν τα 2 πρώτα χρόνια, ήταν? Πόσο γάλος μπορει να είσαι ρε φίλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΡΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ...ΣΑΣ ΣΥΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΥΧΑΘΗΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ; ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ; ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΓΕΣΤΕ ; ΚΙ ΑΝ ΚΟΙΤΑΓΕΣΤΕ ΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ; ΜΑΣ ΠΗΡΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Ν.Δ -ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΦΤΑΔΙΠΛΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι ρε φίλε σε αναγκάσανε να ψηφίσεις κατι που δεν ηθελες?εσυ δικη σου κρίση δεν εχεις;(μαλλον δεν εχεις) .ξεκινα πώτα με αυτοκριτικη και μετα να κρινεις και τους άλλους!

      Διαγραφή
  7. Όχι άλλο Μπακουρέους.ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ουτε Τσιγγανέους. ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΣΗΣ!! ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΑ ΚΟΡΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ουστ λαμογια , μας πηρατε στο λαιμο σας τοσα χρονια . Ρε ουστ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΑΘΥ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΣΟΚ Ο ΜΠΑΚΟΥΡΟς...ΟΛΕς ΟΙ ΘΕΣΕΙς ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΜΕ ΤΟΥς ΗΜΕΤΕΡΟΥς.....ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΦΗΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ πού το ξέρεις?ορκωτός λογιστής είσαι ή ρουφιάνοςτου καφενείους;

      Διαγραφή
  11. Ολο ψέματα και λάσπη! Αυτα ειναι τα κακα του διαδικτύου. βγαίνει ο καθε αδαης,κομπλεξικος ,ημιμαθης πιθανοτατα διορισμένος απο πασοκ και νδ και λέει ο,τι του ......!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτή είναι η ομορφιά του διαδικτύου, ο καθένας να εκφράζει αυτό που αισθάνεται με την προστασία της ανωνυμίας. Όμως τα περισσότερα σχόλια στην συγκεκριμένη ανάρτηση τα διακατέχει μια δόση υπερβολικής εμπάθειας και ηθελιμένης άγνοιας της πραγματικότητας. Για την αποκατάσταση της αλήθειας η μόνη δοτή θέση που ο Μπακούρος είχε σε όλη του την παραγωγική ζωή, ήταν αυτή του προέδρου στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας. Όλες οι άλλες θέσεις που υπηρέτησε, ήταν με την ψήφο της τοπικής κοινωνίας. Εργάσθηκε τόσο στην Ένωση όσο και σαν ιδιώτης για πάρα πολλά χρόνια και συνεχίζει να εργάζεται. Τέλος είναι ο πλέον έμπειρος όλων σε θέματα αυτοδιοίκησης, αυτή του την εμπειρία θέτει για άλλη μια φορά στην κρίση των συμπολιτών του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.