Ανακοινωνεται η κοινη καθοδος των Ανδρινοπουλου-Μπακουρου.Οριστικη η συνεργασια.

Ευστ.Ανδρινοπουλος
Συμφωνια για συμπορευση και συνεργασια στις επερχομενες Δημοτικες Εκλογες επετευχθη αναμεσα στους κ.κ.Ανδρινοπουλο και Μπακουρο συμφωνα με πληροφοριες.
Μια κινηση που σιγουρα θα αναθεωρησει ισορροπιες και συσχετισμους εντος και εκτος των συνδυασμων.
Συντομα αναμενεται και επισημη ανακοινωση.

33 σχόλια:

  1. έρχετε ταμπ'ανι για τους κατσιβελεους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O KATΣΙΒΕΛΑΣ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΙ! ΑΕΡΑ ΘΑ ΒΓΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο ταμπάνι???????? Από τώρα ψάχνουνε λαγούμι να κρυφτούνε!!!!!!!!!!!! Η Τριφυλία αλλάΖΕΙ με τον Στρατηγό και την κοινωνία μαζί του!!!!!!!!!!!!! Κρίμα στο Σαμαρέικο για δεν εξασφάλισε μια πενταετία με παχυλό μιστό στον δεύτερο άντρα της εξαδέλφης του. Άντε γεια Σαμαρά και Κατσιβελά, άντε γεια ρε παλιόπαιδα, Στρατηγός και Μπακούρος τα μιλήσανε τα συμφωνήσανε και το Δήμο θα αλλάξουνε!!!!!!!!!!!

    Αέρα θα βγει ο Κατσίβελας απο την πορτα της ΔΥΠΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι όλοι μαζί!!! ΧΑ,ΠΑΣΟΚ ,ΝΔ στον ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΟ κατα τα αλλα ΑΝΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟ ενάντια στον Σαμαρικό Κατσίβελα της ΝΔ.Ρε τι χαλια έχετε στα δεξιά?Ρε Στρατηγέ με τον Κόλλια σε ποια παράταξη ήσουνα με τον Σαμαρά δεν ήσουνα σε πείραξε ο άλλος ο φίλος σου???Ρε βενιζελικοι εσεις δεν συγκυβερνάτε???Καλα και η ΧΑ στο κόλπο????ΡΑΚΙ με διαφορά ,έρχεται και δευτερος γύρος στις εκλογές!!!!!!Μην ξεχνάτε και μην ελπίζετε!!! Τρέμετε!!!!! Καλά για βουλευτικές δεν το συζητώ καν πρωτοι και μεδιαφορα με τα δευτεροτριτα τα υπόλοιπα...Ερχόμαστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. συγχαρητήρια κύριε Σωτήρη Μπακούρο με την κίνηση αυτή αποκαλύφθηκε το βάθος των δημοκρατικών σου αντιλήψεων.Ο κατήφορος άχισε και δεν θα τελειώσει εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τελικά μόνο η Ρ.Α.Κ.Ι. και ο Κουκουμης είναι κάτι αξιόλογο .ο Κατσιβελας Ανδρινοπουλος και Μπακουρος επικαλούνται το καινούριο ενώ βρίσκονται δεκαετίες σε καρέκλες ,τοποθετημένοι από τους κατά καιρούς εξουσιαστές .ο πρώτος έχει κατακαταχραστει την συγγένεια με τον πρωθυπουργό , ο δεύτερος δεν τους παίζει τώρα πια ,αν και ηταν αντιδήμαρχος και στον δήμο Γαργαλιανων μα και με τον κολλια και ο τρίτος αφού δεν κατάφερε μαζί με τον Δριμη να καταχραστούν την δυναμική της Ρ.Α.Κ.Ι. τώρα βαφτίζουν το κρέας ψάρι και προσπαθούν να περισώσουν την καρεκλιτσα και να παραμείνουν στην επιφάνεια χωρίς ίχνος ντροπής .
    ειναι τραγικοί και αυτοί μα και όσοι πιστεύουν πως αυτά τα φθαρμένα πρόσωπα θα αλλάξουν προς το καλύτερο την καθημερινή ζωή μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. επειδή η λογική εχει και όρια,ντροπη στρατηγε, και ειμασταν ετοιμοι να σε ψηφήσουμε οικογενειακώς. Δηλαδή τι τόσο σημαντικό έχει κάνει για την πόλη ο Σωτήρης ο Μπακούρος που δεν γίνετε να έχουμε εκλογές χωρίς αυτό, τί ρε στρατηγέ, πες το μας να το δούμε, και δεν με ενδιαφέρει απο που προέρχετε κομματικά....πρόεδρος σε όλες της κομματικές θέσης, έλεος βάλτε κανέναν πραγματικό νεο ρε,ουστ πια με τα παλαια και φθαρμένα στελέχη. Σε όλες τις τοπικές δημοσκοπισεις έπιασε πάτο, δεν το καταλαβαίνει να πάει σπίτι του,όχι θα πάει να κατέβει με το στανίο... είμαι έξαλλος ,και εσύ ρε στρατηγε τι είναι αυτά που κάνεις....ΕΛΕΟς ΠΙΑ ΡΕ ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 30 χρόνια εκλέγεται απο τους πολίτες ,τον ψηφίζουν , δεν είναι διορισμένος.ελπίζω να καταλαβαίνεις την διαφορά!

      Διαγραφή
  8. Ο ΜΠΑΚΟΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.
    ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΣ ΤΑ ΛΥΣΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
    ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ ΣΑΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.
    Ο ΜΠΑΚΟΥΡΟΣ ΕΙΧΕ ΣΩΣΤΟ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στρατηγο στην Ελλαδα μονο τον ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ πρεπει να λεμε.Οσοι εχουμε υπηρετησει ως μονιμοι στις ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ξερουμε πως γινονται στρατηγοι η πλειοψηφια των αξιωματικων και ποιοι προαγονται μετα τον βαθμο του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ .ΓΛΥΦΟΝΤΑΣ κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πες μα ρε συ ενα εργο του μπακούρου? Σαν αυτοδιοικητικό ? Ούτε οι Μπακουραίοι δεν θα τον ψηφίσουνε. Και εαν εννοείς περι αγροτικών στην ένωση,δες τι πήρε και τι έδωσε και εάν εχουν καταγραφεί τα χωράφια επι χρόνια διπλά και τρίδιπλα... Χρυσή εφεδρεία....χαχαχαχαχ... ούτε ο ευατός του δεν θα το έγραφε αυτό, μάλλον σκουριασμένη έως σάπια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αντε ρώτα τους συγχωριανους του για το εργο του που τον ψηφιζανε 15 χρόνια πρόεδρο στην Φαρακλάδα.όταν λες Μπακουρέους που δεν θα τον ψηφισουν εννοείς τον αντιπεριφεριάρχη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ! ΟΣΟΙ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΣΤΗ ΚΟΝΟΜΑ ΘΑ ΗΤΤΗΘΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αΑΑΑ ΓΙΑ ΑΥΤΌ Η ΦΑΡΑΚΛΆΔΑ ΕΓΙΝΕ ΜΙΚΡΌ ΠΑΡΙΣΙ ....εννοώ τους σκεπτόμενους Μπακουραίους.....κατσε και θα δεις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ!! ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ.
      ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΝ ΜΠΑΚΟΥΡΩΝ ( ΒΛΕΠΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ! )

      Διαγραφή
  14. Και εσυ που τον ξερεις ρε μεγαλε? Σε διόρισε πουθενά? Εγω έχω δουλεψει μαζί του αγαπητε και ξέρω παρα μα παρα πολύ καλα τι λέω, και εαν θέλεις μπορώ να σου δείξω και κάτι χάρτες να καταλάβεις τι εννοώ...θέλεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΣ?? ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΙΣΕΙ!!ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΒΓΑΛΤΕΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ!

      Διαγραφή
    2. ΡΑΚΙ και παλι ΡΑΚΙ!!! Με σήμα το τετράφυλλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  15. Ρε παιδιά καλά έκανε είδε δεν μπορούσε και πόνταρε αλλού!!!Κοίτα μην κάνει το ΡΑΚΙ την έκπληξη στον δεύτερο γύρο περάσει δεν περάσει!!!Ο νοων νοήτω...Στις πρώτες πολλές οικογένειες θα μοιραστούν και στον δεύτερο πολλοι Αθηναίοι δεν θα κατέβουν Δείτε στις προηγούμενες και θα συγκρίνετε με τιε φετινές.Κανα λεοφωρείο θα μπεί γιατι δεν βλέπω να χουμε προσελευση!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΣΟΥΖΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΠΟΝΑΕΙ Η ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΒΕΛΟΣΑΜΑΡΕΪΚΟΥ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ. ΣΩΤΉΡΗ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙ. ΠΑΛΕΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΑΓΑΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΑΤΣΟΝΙΑ Κ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ. ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ 'ΝΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΠΟΥ! ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ. ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΣΟΥΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝΕ ΜΑΘΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Κ ΤΗ ΚΟΥΤΑΛΑ. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ, ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ??? ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΜΕ? ΠΟΛΥ ΠΟΛΑΝΗΤΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΔΩΜΕΣΑ. ΠΕΦΤΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ Κ ΠΡΩΤΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΧΕΣΜΕΝΗ. ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΩΤΕΣ ΜΙΛΑΤΕ. ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ Κ ΚΛΑΡΙΝΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Βρε ηλιθιε πάψε πια να γράφεις με κεφαλαία, φαίνεται οτι είσαι ο ίδιος, άσχετε απο internet

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΠΕΣΕΣ ΕΞΩ ΦΙΛΕ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΕΣΥ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕΣ. ΕΙΣΑΙ Η ΙΔΙΑ ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΧΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ . ΑΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΡΑΚΙΩΤΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΩΝΥΜΑ ΟΠΩΣ Κ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΛΕΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΛΕΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μια ερώτηση, αληθεύει οτι ο Κ. Μπακούρος πρόσπαθησε να προσεγγίση Ρ.Α.Κ.Ι και Κατσίβελα και εκυνηγήθει.....
    Τελευταία Ερώτηση προς τον Φανατικό Μπακουρικό , παρακαλώ παραθέσατε λίστα με τις επαγγελματικές δραστηρίοτητες στον Ιδιωτικό τομέα του Κ. Μπακούρου και της αντίστοιχες κρατικές, ισχύει οτι ήταν πρασινοφρουρός?
    Δ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΜΠΑΚΟΥΡΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣ ΘΑ ΓΙΝΩ.ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΖΗΛΟΦΘΟΝΟΙ. ΑΝ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ. ΘΑ ΗΞΕΡΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΑΣ (ΙΔΙΩΤΗΣ).ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ -ΚΑΤΩ ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΠΑΚΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ?ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΒΟΛΕΨΕ ?

      Διαγραφή
  22. Aπαντηση στο παραπάνω ερώτημα?είνια αρκετα απλό φαντάζομαι, π.χ. 3 χρόνια οικονομικός συβμουλος στην ARG,2 χρόνια υπεύθυνος διαχειρισης ανθρωπίνου δυναμικού στην Pfiser ... κτλ να το κάνω πίο λιανά, γιατί είμαι ο ίδιος και περιμένω....και εγω δεν έχω παρεί απο το δημόσιο η τα κόμματα ούτε δραχμή ούτε ευρω...άντε ρε παιδι απάντα Βιογραφικό δεν θα έχει στα φυλλάδια?θα μιλήσετε και όλας αντι να μπείτε στα λαγούμια τρωκτικά του δημοσίου
    Δ.Μ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. αντε ρε πειτε μας τι δουλεία εκανε ο Μπακουρος να μαθουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Λοιπόν ο κ. Μπακούρος έχει διετελέσει στις εξης θεσης από οσον γνωρίζω
    1.Πρόεδρος Νοσοκομείου-
    2.Πρόεδρος στην ¨Ενωση Αγροτικών Συναιτερισμών
    Τωρά εαν αυτές οι θέσεις έχουν κάποια κομματική χροιά ο καθένας ας κρίνει μόνος του
    Αυτά, και δεν μας φταεί ρε φίλε ο συγκεκριμένος αλλά όλοι αυτης της γενίας και της νοοτροπίας που αισθανόμαστε οτι ο καθένας από το πόστο του έχει μερίδιο ευθύνης για το κατάντιμα της χώρας
    Χρύση Αυγή απο αντίδραση, γιατί μια συγνώμη δεν μας είπε κανένας
    Γίωργος-28χρονός άνεργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. δεν ειμαι κυπασρισσιωτης, αλλα επειδης περναω συχνα και μου αρεσει το μερος, βλεπω οτι οι ανθρωποι εδω ειναι ρουφιανοι και παλιανθρωποι, με την καλη εννοια. Και οι αριστεροι, και οι δεξιοι, και οι κεντρωοι. Ειναι κι αυτο ια πρωτοτυπιαα. Να ανοιξετε μια σχολη ρουφιανιας για να μαθετε και τους υπολοιπους το χομπυ αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.