Η Ρ.Α.ΚΙ. Τριφυλιας για την γεωργια στα Φιλιατρα

Συγκέντρωση της Ριζοσπαστικής Αυτοδιοικητικής Κίνησης Τριφυλίας σχετικά με τα αγροτικά θέματα που ενδιαφερουν,προβληματιζουν και απασχολούν την περιοχή της Τριφυλιας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Απριλίου στο Φουρναράκειο Πνευματικό Κέντρο Φιλιατρών.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση,
εισηγητές ήταν οι αγρότες Αριστοτέλης Κανναβός από τα Φιλιατρά και Ηλίας Μπουντουβάς από τους Γαργαλιάνους.
Πραγματοποιήθηκε συζήτηση ενώ την εκδήλωση έκλεισε ο υποψήφιος δήμαρχος της Ριζοσπαστικής Αυτοδιοικητικής Κίνησης κ. Γιώργος Θεοδωρακόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι έγινε πραγματικό σεμινάριο επάνω στα αγροτικά προβλήματα και στους πιθανούς τρόπους επίλυσή τους και ότι οι εισηγήσεις και οι ιδέες των παρευρισκομένων θα πρέπει να αποτελέσουν «οδικό χάρτη» για μια δημοτική αρχή που θέλει πραγματικά να ασχοληθεί με τα αγροτικά προβλήματα και να προσφέρει ουσιαστική βοήθεια στους αγρότες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.