Καταγγελιες για πιεσεις και τραμπουκισμους απο τον συνδυασμο η ''Τριφυλια αλλαΖΕΙ'' σε υποψηφιους τουΣε απιστευτες καταγγελιες απο το Γραφειο Τυπου του Συνδυασμου η ''Τριφυλια αλλαΖΕΙ'' προχωρουν τα μελη του,μεσω της ιστοσελιδας τους και Δελτιου Τυπου που κυκλοφορησε απο εχθες.Πιο συγκεκριμενα η ανακοινωση περιγραφει τα παρακατω:

''Αγαπητοί συμπατριώτες,
Μετά την ενθουσιώδη, από την παρουσία υποψηφίων και φίλων του Συνδυασμού μας, ολοκλήρωση της  διαδικασίας σύνταξης και κατάθεσης του Συνδυασμού μας Νίκης και Αλλαγής στο Δήμο Τριφυλίας, μόνο θλίψη και αποτροπιασμό αισθανόμαστε για όσους νομίζουν ότι με τραμπουκισμούς, εκβιασμούς, απειλές και τρομοκρατία θα γυρίσουν την Τριφυλία πολλά χρόνια πίσω!
Μπροστά στα έκπληκτα μάτια υποψηφίων συμβούλων μας, την 27/4/2014 στις 11.45 μμ, στις σκάλες του Πρωτοδικείου Κυπαρισσίας πατέρας νεαρού υποψηφίου του Συνδυασμού μας "η Τριφυλία αλλάΖΕΙ" προπηλάκισε έντονα το γιό του απαιτώντας την αποχώρηση από το συνδυασμό μας. Ο νεαρός υποψήφιος, εξαιρετικό και αγαπητό παιδί σε όλη την τοπική κοινωνία φανερά ταραγμένος και υπό το φόβο της τρομοκρατίας που υπέστη η οικογένειά του ζήτησε από τη δικηγόρο του συνδυασμού να του επιστρέψει τα χαρτιά της υποψηφιότητας. Η κα. Παναγιωτοπούλου του δήλωσε ότι δεν κρατάμε κανένα με το ζόρι. Τα χαρτιά έσκισε με μίσος ο ίδιος ο πατέρας του ο οποίος τον ακολουθούσε.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο νεαρός αλλά και η οικογένειά του δέχτηκαν πιέσεις από ανθρώπους υποστηρικτές του συνδυασμού «Τριφυλία ξεκινάμε» , με σκοπό να αποχωρήσει από το συνδυασμό μας.
Ανάλογα περιστατικά απειλών και εκβιασμών μας έχουν καταγγελθεί από υποψήφιους και υποστηρικτές του συνδυασμού μας και σε άλλες περιοχές και εκτιμούμε ότι θα ενταθούν πλησιάζοντας στις εκλογές.
Αγαπητοί συνδημότες,
Επιτέλους μετά από δεκαετίες φαίνεται να ευοδώνεται μία προσπάθεια συνεργασίας των πολιτών από διαφορετικές πολιτικές διαδρομές. Κάποιοι όμως προσπαθούν να μας γυρίσουν με τις πρακτικές τους πολλά χρόνια πίσω, στο μεσαίωνα της πολιτικής με απειλές, εκβιασμούς, τραμπουκισμούς.
Ο ανεξάρτητος δημοτικός συνδυασμός << Η Τριφυλία αλλάΖΕΙ>>, είναι συνδυασμός αξιών, ενότητας, ελπίδας, ανθρωπιάς, διαφάνειας.
Όταν ξεκινήσαμε, δηλώσαμε ότι πρώτα εμείς θα δώσουμε το παράδειγμα. Δεν πιέσαμε και δεν πρόκειται να πιέσουμε κανένα να μας ψηφίσει. Μόνο ενημερώνουμε και ζητούμε την ψήφο και την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας. Όποιος θέλει να είναι μαζί μας να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε αυτόν το  τόπο θα είναι με τη δική του ελεύθερη βούληση.
Η 18η Μαΐου είναι ώρα ευθύνης και επιλογής.
Δεν έχει κανείς το δικαίωμα απέναντι στην ιστορία του τόπου, τον πολιτισμό του, το μέλλον των νέων ανθρώπων να μας γυρίσει πίσω.
Η Τριφυλία αλλάζει!''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.