Ραγδαίες οι εξελίξεις στον Α.Ο.Κ: Παρελθόν ο Παναγόπουλος!

Με απόφαση της νέας Διοίκησης του Α.Ο.Κ που πάρθηκε κατά πλειοψηφία, λύθηκε η συνεργασία της ομάδας της Κυπαρισσίας με τον μέχρι πρότινος τεχνικό της ομάδας, Παναγιώτη (Τάκη) Παναγόπουλο.
Η «απώλεια» και φέτος της πρώτης θέσης χρεώθηκε εξολοκλήρου στον τεχνικό της ομάδας, ειδικά, λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων σε κρίσιμες καμπές του πρωταθλήματος, τότε που ο Α.Ο.Κ είχε την τύχη στα χέρια ή μάλλον στα πόδια του!!!
Αποτελέσματα που στέρησαν θεωρητικά πάντα, εύκολους βαθμούς, οι οποίοι όμως στο φινάλε της σεζόν ήταν αυτοί που «έλειπαν» από το βαθμολογικό καλάθι της ομάδας.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον νέο Πρόεδρο της ομάδας κ. Γιώργο Φωτεινό, μας είπε λακωνικά: «αποτελεί και επίσημα παρελθόν, αναμείνατε τις ανακοινώσεις για τον νέο τεχνικό της ομάδας» ενώ για την ώρα, δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι περισσότερο.
Εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων της ομάδας καθώς και την ανακοίνωση του αντικαταστάτη του Π. Παναγόπουλου στον πάγκο των «κυανόλευκων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.