Γιορτή της μπάμιας και φέτος στους Αρμενιούς

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο "Σύλλογος των Απανταχού Αρμεναίων Τριφυλίας", διοργανώνει την καθιερωμένη πλέον «Γιορτή της Μπάμιας», η οποία θα ξεκινήσει την Πέμπτη 7 Αυγούστου με πολλά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους και θα κορυφωθεί το Σάββατο 9 Αυγούστου στην πλατεία του χωριού και ώρα 21:00.
Εκτός από μουσική και πολύ κέφι που υπόσχονται οι διοργανωτές θα υπάρχει και άφθονη δωρεάν μπάμια εννοείται τοπικής παραγωγής μαγειρεμένη με τον παραδοσιακό τρόπο.
Οι εκδηλώσεις όπως είπαμε θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 7/8 στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου του χωριού όπου για τους μικρούς φίλους έως12 ετών θα γίνει το ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ, με πολύ παιχνίδι και δώρα!
Την Παρασκευή 8/8 επίσης στον προαύλιο χωριού του Δημοτικού, παιδιά και έφηβοι θα μπορούν να συμμετάσχουν στο επιτυχημένο, κρίνοντας από το παρελθόν, ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ 3×3.
Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε:
Σελούλης Γιώργος:6937178591
Αδαμόπουλου Ελεάννα: 6943169488
Γεωργιάδου-Μανιάτη: 6937453443
Δέδε Χριστίνα :6982918549

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.