Εράνη- Α.Ο.Κ: 0 από 0 = 1 βαθμός

Λίγα πράγματα είναι αυτά που πρέπει να σχολιάσουμε για τον σημερινό αγώνα του Α.Ο Κυπαρισσίας με την Εράνη Φιλιατρών.
Μεταξύ αυτών και ίσως το σημαντικότερο, η πολύ μεγάλη προσέλευση κόσμου, οπαδών και των δύο ομάδων.
Δυστυχώς άπαντες έφυγαν απογοητευμένοι, όχι τόσο για το αποτέλεσμα καθώς όπως προαναφέραμε μιλάμε για ένα ντέρμπι πρεμιέρας και όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά, όσο για την εικόνα του παιχνιδιού.
Νωθρό παιχνίδι, αργός ρυθμός με τους 22 ποδοσφαιριστές «να περιφέρονται» χωρίς να επιδεικνύουν το παραμικρό, παρουσιάζοντας εικόνα που σε τίποτα δεν θύμιζε ότι μιλάμε για ένα από τα ντέρμπι της κατηγορίας και μάλιστα από τα «καυτά» τοπικά ντέρμπι, δεδομένης της ποδοσφαιρικής αντιπαλότητας των δύο ομάδων.
Η Εράνη κατώτερη των προσδοκιών και ακόμα χαμηλότερα ο Α.Ο.Κ που σε τίποτα δεν θύμιζε την περσινή ομάδα η οποία έφυγε με το «περήφανο» 0-2 από τα Φιλιατρά.
Ακόμα εντονότερος ο προβληματισμός στις τάξεις των οπαδών του Α.Ο.Κ που είδαν τους ποδοσφαιριστές του Μαντζούνη να «σωριάζονται» στο χόρτο ουκ ολίγες φορές παθαίνοντας κράμπες. Αυτό , ίσως να σημαίνει ή ότι ο προπονητής των κυανόλευκων δεν αντιλήφθηκε το επίπεδο της ομάδας και τα παιδιά «κάηκαν» στην προετοιμασία ή (και αυτό είναι χειρότερο), πιστεύει ότι ήρθε στον Α.Ο.Κ της «παρακμής» και στην προετοιμασία «απλώς παραβρισκόταν» παραγνωρίζοντας ότι η ομάδα την τελευταία πενταετία πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Αν υπάρχει τρίτη εκδοχή που θα μας διαψεύσει στο μέλλον, τότε με χαρά θα την αναγνωρίσουμε και θα παραδεχθούμε την βιασύνη μας στην εξαγωγή συμπερασμάτων.
Κλείνοντας, απλώς θα αναφέρουμε ότι χρειάστηκε να περάσει το 80’ ώστε να δουν οι οπαδοί δύο καλές φάσεις τις οποίες από μία, αμφότερες δημιούργησαν οι ομάδες.
Η βαθμολογία της Α' Κατηγορίας μετά την ολοκλήρωση της πρώτης αγωνιστικής:

4 σχόλια:

  1. Εινσι πολυ νωρίς σίγουρα αλλα τον Παναγόπουλο θα τον μνημονεύσουμε πολλές φορές φέτος , να το θυμάστε το γράφω σήμερα 21/09/2014 ...
    Δ.Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΟΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΔΑΜΕ Κ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΛ ΤΙ ΠΑΙΞΑΜΕ.ΠΕΡΥΣΙ ΡΙΞΑΜΕ ΤΕΣΣΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΡΑΝΟΥΛΑ Κ ΠΕΝΤΑΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.ΑΛΛΑ ΜΕ ΧΕΣΜΕΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΠΑΣ ΦΟΒΑΤΑΙ Κ ΤΟΝ ΙΣΚΙΟ ΤΟΥ Κ ΕΙΝΑΙ Κ ΜΥΡΩΔΙΑΣ.(ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΜΠΟΥ.......ΛΟ)
      ΥΓ.ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

      Διαγραφή
  3. Όταν τους ρίξαμε 4 και 5 όπως λες ήταν προς το τέλος όπου υπήρχε ρυθμός.! Τωρα δεν ξερω αν έρχεσαι στο γήπεδο αλλά αν έρχεσαι σίγουρα θες να χάσει η Αοκαρα!!! Αγκαλιαστε την ομάδα! Για να ξυπνήσει η ομάδα πρέπει να ξυπνήσουμε και μεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.