Στην Εισαγγελία για τα νοσοκομειακά σκουπίδια της Κυπαρισσίας

Την οργή κατοίκων της περιοχής στη βόρεια πλευρά του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας έχει προκαλέσει από προχθές η συναπόφαση της διοίκησης του ιδρύματος και του Δήμου Τριφυλίας να τοποθετηθούν νοσοκομειακά σκουπίδια απέναντι από τα σπίτια τους. Μάλιστα, για να «μπουν» οι κάδοι απορριμμάτων σε εκείνο το σημείο, ιδιωτικό συνεργείο έσπασε το πεζοδρόμιο!
Όπως είπαν στο «Θ» κάτοικοι που κατήγγειλαν το γεγονός, η διοίκηση του νοσοκομείου και ο Δήμος αποφάσισαν να βάλουν τους κάδους των σκουπιδιών του νοσοκομείου σε εκείνο το σημείο, απέναντι από τα σπίτια τους και ιατρείο που λειτουργεί εκεί, χωρίς να σκεφτούν πως υπάρχουν άνθρωποι. Μάλιστα, όπως σχολίασαν, αντί να φτιάξουν το πεζοδρόμιο που είναι λες και είναι βομβαρδισμένο, το έσπασαν και το κατέστρεψαν. Επίσης, σημείωσαν πως στο ίδιο σημείο είναι πίλερ ηλεκτρικού ρεύματος.
Μια πρόφαση – όπως τη θεώρησαν – είναι ότι σε εκείνο το σημείο, στην εσωτερική πλευρά του περιβάλλοντος χώρου του νοσοκομείου, υπάρχει στέγαστρο για οχήματά του, αλλά όπως τονίζουν οι κάτοικοι, θα μπορούσε να φτιαχτεί σε άλλο σημείο για τα σκουπίδια του νοσοκομείου.
Χθες για το θέμα ενημερώθηκε η Εισαγγελία Κυπαρισσίας και αύριο καλούνται ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας και ο αντιδήμαρχος καθαριότητας για εξηγήσεις.
Οι κάτοικοι, πάντως, είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν να τοποθετηθούν τα νοσοκομειακά σκουπίδια απέναντι από τα σπίτια τους, ενώ απευθύνθηκαν σε νομικούς για να προασπίσουν τα δικαιώματά τους και να διασφαλίσουν την υγεία τους.

Του Ηλία Γιαννόπουλου από το "ΘΑΡΡΟΣ"

1 σχόλιο:

  1. Ο νέος δοιηκητής ο βαλτός του Σαμαρά θα πάρει θέση , θα μας πεί κατι?? στις αντιδράσεις των εργαζομένων είχε απαντήσει την ίδια μέρα......όταν ο μπόζος προσπάθησε να βάλει λίγο τάξη και να δουλέψει είχαμε αντιδράσεις....άντε και εις ανώτερα να καίμε τα σκουπίδια μπροστά στην είσοδο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.