Δύσκολη αποστολή για τον Α.Ο.Κ

Στην δύσκολη έδρα των Γαργαλιάνων θα αγωνιστεί η ομάδα της Κυπαρισσίας με τον τοπικό Τέλο Άγρα για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α' Τοπικής Κατηγορίας. Με την πρόσφατη προϊστορία να «δείχνει» Κυπαρισσία με μικρή όμως διαφορά, οι ποδοσφαιριστές του Αλέξη Μαντζούνη καλούνται να φύγουν από το γήπεδο των Γαργαλιάνων με τους τρεις βαθμούς «στο τσεπάκι» αν θέλουν να διατηρήσουν την επαφή τους με την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Δύσκολο παιχνίδι όχι τόσο λόγω της δυναμικότητας φέτος των γηπεδούχων όσο του ονόματος που φέρουν οι ερυθρόλευκοι και της αμφίρροπης κατάληξης που έχουν τα τοπικά - Τριφυλιακά ντέρμπι.
Μετά τα σημερινά αποτελέσματα και την νίκη του Απόλλωνα Καλαμάτας επί του Ακρίτα Κορώνης με 0-2, οι κυανόλευκοι βρίσκονται στην τρίτη θέση με 10 βαθμούς πίσω από Απόλλωνα Καλαμάτας ο οποίος σήμερα «πάτησε» κορυφή έχοντας 12 βαθμούς και τον Πάμισσο που και αυτός έχει 12 βαθμούς αλλά με ένα αγώνα λιγότερο, όπως άλλωστε και η Κυπαρισσία.
Οι γηπεδούχοι που μετρούν 2 ήττες, μια λευκή ισοπαλία με τον Μεσσηνιακό και μια εμφαντική νίκη με τον ουραγό Ακρίτα Κορώνης, σίγουρα θέλουν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση όπως αυτή τείνει να διαμορφωθεί την φετινή σεζόν, ειδικότερα μετά την περσινή διπλή τους ήττα (εντός και εκτός με το ίδιο σκορ, 2-1), πολλώ δε μάλλον, αγωνιζόμενοι μπροστά στο κοινό τους.
Ο πρωτοπόρος Πάμισσος θέλει να επανέλθει στις νίκες, όπως ξεκίνησαν οι τρεις πρώτες αγωνιστικές, κάτι που δεν φαντάζει πολύ δύσκολο και προβλέπεται να περάσει ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στην Ανδρούσα, αν κρίνουμε την εμφάνιση των γηπεδούχων αύριο στον αγώνα με την ομάδα μας την προηγούμενη αγωνιστική.
Η νίκη λοιπόν… εκ των ουκ άνευ, αν θέλουμε να κρατήσουμε την «επαφή» με την κορυφή και τον κόσμο «ζεστό», μετά τα θετικά αποτελέσματα των προηγούμενων αγωνιστικών και τις καλές εμφανίσεις.
Ο Γιαννόπουλος εξέτισε την ποινή του και θα βρίσκεται στην διάθεση του Αλέξη Μαντζούνη ενώ δεν αποκλείεται να έχει εξασφαλίσει άδεια από το στράτευμα και ο Κυριακούλης. Τέλος, εκτός αποστολής αναμένεται να βρεθεί ο Παναγόπουλος που δεν κρίθηκε έτοιμος.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:30 Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κύριος Μπλάνας Γ. με βοηθούς τους κυρίους Κυριακόπουλο Χ. και Αδαμόπουλο Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.