Χειροβομβίδα σε αυλή σπιτιού στην Κυπαρισσία

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "ΘΑΡΡΟΣ", στον περίβολο της οικίας του κυρίου Τζίμη Κανελλόπουλου στην Γιαννίτσαινα, βρέθηκε μια χειροβομβίδα αμυντικού τύπου. Το προαναφερθέν σπίτι είναι το κτίριο που στο ισόγειό του στεγαζόταν επί σειρά ετών η πρώτη Disco στην περιοχή, η "Rain Bow" και μετέπειτα "Babaloo".
Το περιστατικό έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο, 18 Οκτωβρίου, όταν κατά την συντήρηση του κήπου του ο ιδιοκτήτης, μέσα στην κουβάλα μιας ήδη κομμένης ελιάς παρατήρησε κάτι που έμοιαζε με χειροβομβίδα. Τελικά η αρχική του εντύπωση επαληθεύτηκε και ο κύριος Κανελλόπουλος ειδοποίησε άμεσα το αστυνομικό τμήμα Κυπαρισσίας.
Στο σημείο έσπευσαν η αστυνομία που απέκλεισε και τον χώρο, κλιμάκιο της πυροσβεστικής, ασθενοφόρο από το Γ.Ν Νοσοκομείο Κυπαρισσίας καθώς και κλιμάκιο πυροτεχνουργών του ελληνικού Στρατού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.