"Καλπάζει" ο Α.Ο.Κ, παραμένει μόνος στη δεύτερη θέση

Ένα εύκολο απόγευμα ήταν για τους ποδοσφαιριστές του Αλέξη Μαντζούνη και δη για τον τερματοφύλακα Ντουγέρογλου το σημερινό, υποδεχόμενοι στο Δημοτικό Γήπεδο Κυπαρισσίας τον Α.Ο Διαβολιτσίου. Με τον Α.Ο.Κ να επιβάλλει τον ρυθμό του από το πρώτο ημίχρονο παίζοντας κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο, οι φιλοξενούμενοι περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο όντας μονίμως αμυνόμενοι.
Η καλή φάση με τον Καρατζούλια καθώς και το γκολ του Ντιόπ μόλις στο δέκατο λεπτό με κεφαλιά, επιβεβαιώνουν την ανωτερότητα του Α.Ο.Κ στο πρώτο ημίχρονο.
Επιδρομή στο 2ο ημίχρονο
Η εικόνα δεν άλλαξε ως προς την ουσία ούτε στο δεύτερο ημίχρονο, άλλαξε όμως και εννοείται προς το καλύτερο, η απόδοση των κυανόλευκων.
Ο Α.Ο.Κ εξακολουθούσε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων δημιουργώντας όμως πολλές επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή. Οι καλές ευκαιρίες διαδέχονταν η μια την άλλη καθώς Παπαγεωργίου, Λυδιώτης, Παναγόπουλος αλλά και Μητρόφ, έφτασαν κοντά στο γκολ, έχοντας ο κάθε ένας από μια καλή στιγμή στο ενεργητικό του. Ο τελευταίος μάλιστα χρήστηκε και σκόρερ πετυχαίνοντας το τρίτο γκολ για τον Α.Ο.Κ ενώ το 2-0 είχε πετύχει νωρίτερα ο Μαργαρώνης.
Είναι χαρακτηριστικό ότι οι γηπεδούχοι δεν απειλήθηκαν σε καμία στιγμή του αγώνα, καθώς οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Διαβολιτσίου δεν πλησίασαν με ιδιαίτερες αξιώσεις την περιοχή του Ντουγέρογλου.
Οι φίλαθλοι του Α.Ο.Κ έφυγαν από το γήπεδο «χορτάτοι» καθώς απόλαυσαν όμορφο ποδόσφαιρο από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας το οποίο όπως είπαμε συνοδεύτηκε από μια εύκολη και ευρεία νίκη επί του Α.Ο. Διαβολιτσίου ενώ και η παρουσία τους στις κερκίδες ήταν κόσμια και άκρως φιλόξενοι για τους λιγοστούς οπαδούς των φιλοξενούμενων, κάτι που δύσκολα συναντούν οι ίδιοι στις "εξορμήσεις τους" σε άλλα γήπεδα.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι και η διαιτησία του κυρίου Νικολόπουλου ήταν –ευτυχώς- εξαιρετική, αφήνοντας στο παρελθόν την όποια πικρία είχε δημιουργηθεί με τα σφυρίγματά του στον εκτός έδρας αγώνα την περασμένη περίοδο με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας. Το γεγονός αυτό δικαιώνει και την διοίκηση της ομάδας που δεν ζήτησε φέτος την εξαίρεση του κυρίου Νικολόπουλου από τα παιχνίδια του Α.Ο.Κ
Μόνος δεύτερος συνεχίζει ο Α.Ο.Κ λοιπόν στην κούρσα του πρωταθλήματος όντας δύο βαθμούς πίσω από τον ασταμάτητο- πρωτοπόρο Πάμισσο Μεσσήνης που συνέχισε το νικηφόρο σερί του με σκορ 2-0, σε βάρος του Τέλου Άγρα στο γήπεδο της Μεσσήνης.
Βέβαια αν και το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα, φαίνεται ότι στην κούρσα προηγούνται οι ομάδες με τις πιο καλές άμυνες καθώς ο Πάμισσος Μεσσήνης έχει δεχθεί 1 γκολ, ενώ και η Κυπαρισσία έχει δεχθεί μόλις 2.
Για τον Α.Ο.Κ αγωνίστηκαν οι: Ντουγέρογλου, Ανδρουτσής, Γαργαρώνης, Ντιόπ, Γιαννόπουλος, Λυδιώτης, Μητρόφ, Παπαγεωργίου, Μαργαρώνης, Παναγόπουλος, Καρατζούλιας
Η βαθμολογία του Πρωταθλήματος της Α’ Τοπικής Κατηγορίας Μεσσηνίας, μετά και την ολοκλήρωση της 6ης αγωνιστικής έχει ως εξής:
Για την ορθή κατανόηση της βαθμολογίας να αναφέρουμε ότι:
Το σωματείο Τσικλητήρας Πύλου έχει +2 βαθμούς και
Το σωματείο Απόλλων Καλαμάτας έχει -1 βαθμό.
Αφορά τον μεταξύ τους ισόπαλο αγώνα που κατακυρώθηκε υπέρ του γηπεδούχου Τσικλητήρα με την 9/10-10-2014 απόφαση της Π.Ε, μετά από την  υπέρ του επιδίκαση της ένστασης που υπέβαλλε στην Πειθαρχική Επιτροπή  της ΕΠΣΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.