Στην τράπεζα το 50% των επιδοτήσεων.

Το μισό ποσό από αυτό που αντιστοιχεί στην ετήσια επιδότηση, θα βρουν στους λογαριασμούς τους οι ελαιοπαραγωγοί, καθώς το 50% του ποσού βρίσκεται από χθες στην διάθεσή τους. Οι παραγωγοί ελαιολάδου σε όλο τον νομό συρρέουν στα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς, καθώς είναι αυτή που απορρόφησε την Αγροτική Τράπεζα, για να διαπιστώσουν και οι ίδιοι του λόγου το αληθές αλλά και για να "βγάλουν" τα χρήματα αυτά, προς κάλυψη τρεχουσών υποχρεώσεων.
Άλλωστε, εκτός από το "καυτό" τρίμηνο που έχουμε μπροστά μας με δόσεις φόρου εισοδήματος, ΕΝΦΙΑ, τέλη κυκλοφορίας κλπ, οι ελαιοπαραγωγοί έχουν και την συγκομιδή αυτή την περίοδο, εργασία επίπονη και πολυέξοδη.

1 σχόλιο:

  1. Εχουν γίνει περικοπές ,και δεν ειναι το περισυνο χρημ ποσο.
    Απο 160 ευρω που περίμενα ,βρήκα 127 ευρώ.
    Εκανα μόνος μου ηλεκτρονοκά την ενεργοποίηση, και πλήρωσα το χαράτσι-καπέλο του ΕΛΓΑ,στην τράπεζα.
    Μήπως οι κηφήνες της ΠΑΣΕΓΕΣ με τα LEXOYS σκαρφίστικαν νέα κόλπα για αρπαχτές. Ακούσαμε για το φαγοπότι και το πάρτυ και ειμαστε εκτος εαυτού με τις επιχορηγήσεις στους Σουλτάνους της ΠΑΣΕΓΕΣ.
    Απο την ένωση Τριφυλίας περιμένουμε εξηγήσεις για τα χρήματα που λείπουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.