Α.Ο.Κ: Εν αναμονή του ντέρμπι η Διοίκηση

Καμία κίνηση για την ενίσχυση της ομάδας δεν προτίθεται να κάνει η διοίκηση του Α.Ο Κυπαρισσίας, αν η ομάδα σήμερα δεν καταφέρει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον έτερο διεκδικητή του τίτλου και αήττητο μέχρι στιγμής Πάμισσο από την Μεσσήνη.
Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από ρεπορτάζ του Kyparissisa-News.Blog, όλες τις προηγούμενες μέρες, μιλώντας με «επίσημα χείλη» της ομάδας.
Οι διοικούντες τους κυανόλευκους θεωρούν ότι με ένα αρνητικό αποτέλεσμα σήμερα ο Α.Ο.Κ και με το -7 στο οποίο θα βρεθεί, θα έχει μπροστά του μια αρνητική και μη αναστρέψιμη κατάσταση, όσο και αν υπολείπεται ένας ολόκληρος γύρος για το τέλος του πρωταθλήματος.
Πληροφορίες μας λένε ότι εμμονή του Αλέξη Ματζούνη στο -0-, «στήνοντας» αμυντικά την ομάδα σε κάθε παιχνίδι, δημιουργεί την σκέψη ότι η ομάδα δεν μπορεί να δημιουργήσει παραγωγικό ποδόσφαιρο και μπορεί να προκαλέσει και πολλά προβλήματα. Η αλήθεια είναι ότι κυνηγώντας το μηδέν στην άμυνα ο Α.Ο.Κ, «λαχτάρησαν» οπαδοί, ποδοσφαιριστές αλλά και ιθύνοντες στο παιχνίδι με τον Μεσσηνιακό, μέσα στην έδρα της ομάδας μας, όταν η λύτρωση ήρθε στο 90’+.
Η εικόνα ενός από τους πιο δημιουργικούς και ποιοτικούς παίκτες (Μητρόφ)να αμύνεται συνεχώς, δεν ικανοποιεί κανέναν στην κερκίδα και σίγουρα δεν μπορεί να προϊδεάζει για μεγάλα σκορ όσους παρακολουθούν τα παιχνίδια των κυανόλευκων. Ειδικά αν το ματς «δεν βγει» από την αρχή και δεν έρθει ένα γρήγορο γκολ.
Σίγουρα τα 3 τέρματα παθητικό είναι το όπλο που έχει φέρει την ομάδα στην δεύτερη θέση, όμως χρειάζεται και επίθεση. Αυτοί είναι οι προβληματισμοί των ανθρώπων της διοίκησης και αναμένουν το σημερινό αποτέλεσμα για να προγραμματίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.
Ας ελπίσουμε ότι ο τεχνικός των κυανόλευκων δεν θα βρίσκεται «με την πλάτη στο τοίχο» στο σημερινό παιχνίδι και θα μπορέσει ελεύθερα να στήσει την ομάδα για ένα ελπιδοφόρο αποτέλεσμα, ανακόπτοντας την αήττητη πορεία των «νησιωτών».
Ωστόσο, αναγνωρίζεται το γεγονός ότι από πλευράς εκγύμνασης η ομάδα «πετάει» και αυτό πιστώνεται στο τεχνικό team του Α.Ο.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.