Συγχαρητήρια & Ευχαριστίες στο νέο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας

Σας παραθέτουμε την ευχαριστήρια επιστολή του συμπολίτη μας Δημητρίου Αβδάλα αντιπρόεδρο του «Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας» προς τα υπόλοιπα και νεοεκλεγέντα μέλη του Συλλόγου αλλά και σε όλους όσοι βοήθησαν στις εκδηλώσεις της 14ης Δεκεμβρίου στην πλατεία της πόλης μας.
Η επιστολή αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία όταν προέρχεται από ένα, επι χρόνια, μέλος του Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου που αναγνωρίζει την «αλλαγή και το νέο» που έφεραν τα νέα μέλη του.
"Την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 η κεντρική πλατεία της Κυπαρισσίας γέμισε με λιλιπούτιους φίλους που διακόσμησαν με ζυμαρένια χριστουγεννιάτικα στολίδια το δέντρο στο χριστουγεννιάτικο χωριό της πόλης, χόρεψαν και φωτογραφήθηκαν με τον Αη Βασίλη.
Η εκδήλωση υλοποιήθηκε έπειτα με τη συνεργασία του Εμπορικού Συλλόγου και της Δημοτικής Αρχής. Η επιτυχία οφείλεται στις δημιουργικές και καινοτόμες ιδέες του νέου Δ.Σ. που με πολλή προσωπική εργασία και μεράκι δούλεψαν για αυτήν την εκδήλωση.
Συγχαρητήρια αξίζουν στα νέα μέλη Κάντυ Δρούλια, Χρύσα Θεοδωροπούλου, Δημήτρη Καρυτινό, Δημήτρη Τερζή και του έμπειρου ταμία Παναγιώτη Καγιάφα, που με την βοήθεια και τον συντονισμό της νέας προέδρου Ειρήνης Θεοδωροπούλου ζωντάνεψαν την πλατεία της Κυπαρισσίας και χάρισαν γέλιο σε μικρούς και μεγάλους.
Πολλές ευχαριστίες και στο Γυμνάσιο Κυπαρισσίας που ανταποκρίθηκε με την παρουσία τής Χορωδίας του και της μουσικού κ. Ευσταθίας Κατσικάρη καθώς και στην Φιλαρμονική και Χορωδία της Δ.Ε. Κυπαρισσίας υπό τη διεύθυνση του κ. Κωνσταντίνο Κτενά, που πλαισίωσαν την εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της κεντρικής αγοράς.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο Κυπαρισσίας κ. Παναγιώτη Τσίγγανο και την Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Κυπαρισσίας κ. Σταματία Αλεξοπούλου για την πολύτιμη συνεργασίας τους.
Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς που με την προσφορά τους βοήθησαν στην πραγματοποίηση των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που έγιναν και θα γίνουν στην πόλη της Κυπαρισσίας.
Η επιτυχία της Κυριακής έδειξε ότι με συνεργασία, θέληση και θετική σκέψη μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο κλίμα στην πόλη μας για όλους όσους μείνουν και επισκεφθούν την Κυπαρισσία τις εορταστικές ημέρες!
Σας εύχομαι Καλές Γιορτές και σας περιμένουμε σε όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις!"
Δημήτριος Κ. Αβδάλας
Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.