''Εμείς φτιάχνουμε το γήπεδο!'' - Το πρώτο προεκλογικό σποτ της Ν.Δ. με πρωταγωνιστή τον Α.Σαμαρά.


3 σχόλια:

  1. τα άλλα κόμματα δεν εχουν ακόμα σποτ...α ρε Παναγίωτη....να μην σχολιασουμε το σποτ γιατι είναι υποκειμενικό....τουλαχιστον ο πρωην διαχειριστής κρατουσε τα προσχήματα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την ευθύνη της διαχείρισης την έχω αποκλειστικά εγώ.
    Ωστόσο, ποτέ δεν είπα ότι οι αναρτήσεις είναι πάντα δικές μου ή ότι "ανεβαίνει" ΜΟΝΟ ότι γράφω εγώ.
    Ομοίως και ο "πρώην" διαχειριστής, εξακολουθεί να είναι διαχειριστής του Blog τυπικά, απλώς δεν είναι ενεργός, κάτι που τελευταία συμβαίνει και με εμένα.
    Ως εκ τούτου, μπορώ να απολογούμαι για ότι ανεβάζουν αυτοί που γράφουν εδώ, συμπεριλαμβανομένου και του πρώην διαχειριστή, αλλά δεν σημαίνει ότι είναι και δικές μου οι αναρτήσεις.
    Όπως και να έχει, έχεις απόλυτο δίκιο ότι η ανάρτηση είναι μονόπλευρη καθώς δεν ακολούθησαν σποτ άλλων κομμάτων.
    Είναι ευθύνη αυτού που την έκανε, (όχι δική μου πάντως) και που δεν συνέχισε και με άλλα κόμματα, αναρτώντας το μοναδικό αυτό σποτ και μάλιστα ανώνυμα σαν συντάκτης.
    Ωστόσο, ούτε εγώ, ούτε ο πρώην διαχειριστής κρύψαμε τις όποιες πολιτικές μας πεποιθήσεις και προτιμήσεις παρά μόνο, στις αυτοδιοικητικές εκλογές που αναρτήθηκαν ισότιμα όλες οι απόψεις από όλες τις πλευρές, άσχετα με την προσωπική μας επιλογή την οποία στους "φυσικούς μας " κύκλους και όχι διαδικτυακά, δεν τις κρύψαμε ποτέ.
    Ευχαριστώ για την επικοινωνία σου, ακόμα και η κριτική σου σημαίνει ότι περιμένεις περισσότερα από εμένα και το blog, κάτι που λαμβάνω σοβαρά υπόψη μου στον μελλοντικό σχεδιασμό λειτουργίας του, καθώς, δεν είναι δυνατό να "φυτοζωεί", ένα από τα μεγαλύτερα blog της Μεσσηνίας.

    Παναγιώτης Ανδρινόπουλος

    Υ.Γ. Για όποια άλλη ανάλυση θέσεων και απόψεων, μπορείς να στείλεις e-mail στο blog και εκεί να μιλήσουμε για ότι και όσο θέλεις, χωρίς να επεκτείνουμε με σχόλια την παρούσα ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η απάντηση με κάλυψε πλήρως
    Με εκτίμηση
    Δ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.