ΝΔ Τριφυλίας: "Αναγνωρίζουμε το αποτέλεσμα, ευελπιστούμε σε ένα καλύτερο μέλλον, συνεχίζουμε για την ενότητα της παράταξης"

Με ένα δελτίο τύπου η Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας της Τριφυλίας, αναγνωρίζοντας το αποτέλεσμα, αναφέρεται σε μια Ελλάδα που βρίσκεται και παραδίδεται σε καλό δρόμο και αναμένει τα καλύτερα από την επερχόμενη κυβέρνηση.
Από την θέση τς αντιπολίτευσης θα πρέπει να ασκήσει σκληρή αλλά και ώριμη κριτική, από την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης με μόνο σκοπό, το κλό της πατρίδας.
Ακολουθεί το δελτίο τύπου.
"Τ.Ο. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
Μετά τις πρώτες ενδείξεις ψήφου στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου είναι ξεκάθαρο πως η παράταξη θα συνεχίσει τους αγώνες της από τη θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Απόφαση του Ελληνικού λαού που είναι σεβαστή από όλους μας, καθώς αυτός αποτελεί τον κριτή και εντολέα του έργου καθενός κόμματος και κυβέρνησης.
Η Ν.Δ. έδωσε έναν έντιμο αγώνα και μια ειλικρινή προσπάθεια για την ευρωπα'ι'κή πορεία της πατρίδας μας και την ανάταση ηθική και οικονομική των Ελλήνων. Είναι βέβαιο πως η επερχόμενη κυβέρνηση θα αναλάβει ένα έργο το οποίο έχει δρομολογηθεί σε δρόμο σταθερότητας και σιγουριάς.
Ευελπιστούμε και ευχόμαστε να διατηρήσει τα δεδομένα αυτά και να οδηγήσει τη χώρα σε καλύτερο μέλλον. Γνωριζούμε ότι όλα τα παραπάνω επετεύχθησαν με προσπάθειες,θυσίες και κόπους των Ελλήνων τις οποίες χωρίς ευχαρίστηση δυστυχώς αναγκαστήκαμε να τους υποβάλλουμε.
Η παράταξη παραμένει ενωμένη και οφείλει να ανταπεξέλθει στο θεσμικό της ρόλο,με σοφές και ώριμες επιλογές διατηρώντας τον μόνο και ουσιαστικό,σκοπό και στόχο. 
Το καλό της πατρίδας μας.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Γιώργος Φωτεινός"

3 σχόλια:

  1. Αγαπητέ Γίωργο,
    Τουλάχιστον εσύ σαν νέος έχει πολιτικό πολιτισμό. Ο Κ. Σαμαράς όμως έδειξε με την στάση του κατα την παραλαβή παράδοση ότι δεν έχει ....μου αρέσει να βλέπω νοικοκυραίουςνα μην προρούν να δεχθούν την απόφαση του λαού.....ντροπή Σαμαρά, έφυγες σαν κλέφτης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φίλε Γιώργο,
    αν ο Σαμαράς είχε αφήσει την χώρα σε καλό δρόμο, θα κέρδιζε τις εκλογές. δεν έγιναν ξαφνικά τόσα εκατομύρια έλληνες αριστεροί. η δραματική κατάσταση της χώρας τους έστρεψε εκεί. ο Σαμαράς φρόντησε ακόμα και την ΄ύστατη στιγμή να δείξει πόσο λίγος είναι με την κάφρικη συμπεριφορά του και με τις άλλα ντάλον δηλώσεις του. άφησε λέει τη χώρα χωρίς χρέη. μπάς και ζούμε στην Ελβετία και δεν το ξέρουμε? πέρασε παντως στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός που παρέδωσε την χώρα για πρώτη φορά στην αριστερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλτατε Γιωργο δεν ειδα πουθενα ουτε απο εσενα αλλα κ απο την παραταξη σου μια ταση για αυτοκριτικη.Εαν νομιζετε οτι εβρεξε στις εκλογες κανετε μεγα λαθος ο κοσμος σας πηρε χαμπαρι οτι δουλευατε για την παρτυ σας κ σας εφ.......ε.Ευχομαι ο αρχηγος σας να ηταν απο αλλο νομο γιατι μας ξεφτιλιζει με το ''πολιτικο του ηθος΄' κ την 'μικροψυχια' που επεδειξε στην παραδοση της πρωθυπουργιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.