Εκπτωση έως 50% για συντήρηση δρόμων στο Δήμο Τριφυλίας

Μεγάλο ενδιαφέρον εκδηλώθηκε από εργολάβους για τα έργα συντήρησης των αγροτικών δρόμων του Δήμου Τριφυλίας, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.
Παρότι τα έργα γίνονται με απευθείας αναθέσεις, όπως έχει καθιερωθεί λαμβάνονται οικονομικές προσφορές από τους ενδιαφερόμενους και έτσι ανατίθεται σε αυτόν με την καλύτερη προσφορά.
Έτσι δεν έλειψαν εκπτώσεις που έφτασαν μέχρι και το 50% για τα έργα σε 3 δημοτικές ενότητες από τις 6 συνολικά. Σε άλλη μία η έκπτωση έφτασε το 46%, ενώ η χαμηλότερη έκπτωση με την οποία δόθηκε έργο ήταν 5% και αφορούσε τη Δ.Ε. Γαργαλιάνων. Μάλιστα υπήρξε μόνο μία προσφορά, όπως και για τη Δ.Ε. Φιλιατρών όπου η έκπτωση ήταν στο 21%.
Συγκεκριμένα, για τη Δ.Ε. Κυπαρισσίας (έργο προϋπολογισμού 12.494 ευρώ) κατατέθηκαν 4 προσφορές με καλύτερη αυτή του Γεώργιου Αγγελινά (έκπτωση 46%), στον οποίο και ανατέθηκε το έργο.
Για τη Δ.Ε. Φιλιατρών (προϋπολογισμού 9.986 ευρώ) υπήρξε μία προσφορά του Απόστολου Πανταζέλου με έκπτωση 21%, στον οποίο και έγινε η ανάθεση. Στον ίδιο έγινε η ανάθεση και για τη Δ.Ε. Γαργαλιάνων (προϋπολογισμού 12.560 ευρώ) αφού ήταν ο μοναδικός που κατέθεσε προσφορά με έκπτωση 5%.
Για τη Δ.Ε. Αετού (προϋπολογισμού 9.986 ευρώ) κατατέθηκαν 4 προσφορές, με μεγαλύτερη έκπτωση 50% από τον Χρίστο Λαμπρόπουλο, στον οποίο ανατέθηκε το έργο.
Στη Δ.Ε. Αυλώνος (με προϋπολογισμό 12.599 ευρώ) το έργο ανατέθηκε στον Χρίστο Λαμπρόπουλο που έδωσε προσφορά 50% και ήταν η καλύτερη ανάμεσα σε 4.
Με την ίδια έκπτωση πήρε και το έργο για τη Δ.Ε. Τριπύλης (προϋπολογισμού 9.993) ανάμεσα σε 4 προσφορές που κατατέθηκαν.

Κ.Μπ. από την "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"

1 σχόλιο:

  1. Όταν υπάρχουν μεγάλες εκπτώσεις να περιμένουμε και ημιτελή έργα.
    Να προσέξει η τεχνική υπηρεσία και οι επιβλέποντες επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι και ο κόσμος αγρίεψε από την ανέχεια και την οικονομικη κατάσταση να μην παραλάβουν έργα με ελλείψεις.
    Θα παρακολουθήσουμε τα έργα της ΔΕ Κυπαρισσίας και θα σας ενημερώσουμε για κομπίνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.