Στο πλευρό των πληγέντων ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Παναγιώτης Κατσίβελας

Στις πληγείσες περιοχές και συγκεκριμένα στο Καλό Νερό, βρέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Παναγιώτης Κατσίβελας.
Μαζί του και ο συντοπίτης μας και  Αντιπεριφερειάρχης επιχειρηματικότητας – Ανταγωνιστικότας – Καινοτομίας, κύριος Περικλής Μαντάς συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή της «Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνοτροφίας Τριφυλίας» κ. Αντώνη Παρασκευόπουλο.
Ο κ. Δήμαρχος θέλησε να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι το μέγεθος της ζημιάς που υπέστησαν οι αγρότες της περιοχής από την ξαφνική και καταστροφική πρωινή χαλαζόπτωση.
Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενή μας ανάρτηση, αλλά είναι εμφανές και στις φωτογραφίες, καλλιέργειες όπως αυτές των καρπουζιών και της ντομάτας έχουν δεχθεί ένα καίριο πλήγμα από το ξέσπασμα του καιρού που μάλλον κρίνεται ανεπανόρθωτο.
Ο κ. Κατσίβελας βλέποντας την καταστροφή, άκουγε και τον κ. Παρασκευόπουλο, ο οποίος είναι αρωγός και πάντα δίπλα στο πλευρό των αγροτών, ως γεωπόνος, να του εξηγεί το μέγεθος της ζημιάς που υπέστησαν οι καλλιεργητές και τις συνέπειες που μπορεί να προκύψουν για την αγροτική παραγωγή από αυτό το ξαφνικό καιρικό φαινόμενο.

1 σχόλιο:

  1. Άμα είχαμε Σαμαρά μάλλον δεν θα έριχνε χαλάζι, μαντάρα τα έχοθν κάνει αυτοί οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, πως ακριβώς θα βοηθήσει τους αγρότες ο κ.Κατσίβελλας?πατως καλά έκανε και πήγε ο κ. Κόλλιας θα έμενε στο καφενείο στο καλό νερο και απλά θα άκουγε, πίνοντας ενα τσιπουράκι βεβαίως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.