Ορίστηκαν οι Διαιτητές του ντέρμπι από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία

Πρίν από λίγο, δημοσιοποίησε η Ε.Π.Ο τα ονόματα του διαιτητή, των βοηθών του καθώς και του 4ου διατητή του αγώνα όπως και του παρατηρητή.
Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο κύριος Γιάχος Αθανάσιος από την ΕΠΣ Χίου ενώ Α’ και Β΄ βοηθοί οι κ.κ Καρατζίκας Αντώνιος και Απτόσοσγλου Ιορδάνης αντίστοιχα, της Ένωσης Αθηνών και οι δύο.
Τέταρτος διαιτητής του αγώνα από την Ένωση Βοιωτίας ορίστηκε ο κύριος Μιχαηλίδης Γεώργιος ενώ τέλος, από την Ένωση Εύβοιας ο κύριος Καρατζάς Χαράλαμπος θα είναι ο παρατηρητής.
Να επισημάνουμε ότι τυπικός γηπεδούχος, όπως πολλές φορές έχουμε αναφέρει είναι η ομάδα της Κυπαρισσίας.
Όλα έτοιμα λοιπόν για την διεξαγωγή του αγώνα γιορτή μεταξύ των πρωταθλητών Μεσσηνίας και Λακωνίας την ερχόμενη Κυριακή 14 Ιουνίου.
Όλοι στο γήπεδο λοιπόν να σταθούμε στο πλευρό της ομάδας μας με πάθος, ένταση και πάνω από όλα στο πλαίσιο του της λογικής και του ευ αγωνίζεσθε… Ούτε ακρότητες χρειάζονται ούτε προκλήσεις!

1 σχόλιο:

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.