Φωτογραφίες για το αρχείο – η «ατάκα που συνόδευσε» μια φωτογραφία και έγινε προάγγελος των εξελίξεων!!!

"Έλα και εσύ να βγάλουμε μαζί. Αυτή τη φωτογραφία θα την έχεις να την βλέπεις και να θυμάσαι,
ήταν η ατάκα που ακούστηκε από ένα μέλος της Διοίκησης προς τον Αλέξη Μαντζούνη"


Πάμπολλα τα άρθρα που γράφτηκαν για τον αγώνα Α.Ο. Κυπαρισσίας – Α.Ε Σπάρτη. «Αναλύθηκαν» αίτια, συμπτώσεις, προβλήματα και ότι μπόρεσε ο κάθε ένας είπε και έγραψε για να αιτιολογήσει ή να εξηγήσει το αποτέλεσμα και την μη άνοδο της ομάδας μας στη Γ΄ Εθνική.
Εδώ θα κάνουμε μια απλή αναδρομή στα του αγώνα μέσα από τον φωτογραφικό φακό του Kyparissia-News.Blog, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου με πολλές φωτογραφίες για το αρχείο του καθενός που βρέθηκε στο γήπεδο ή όποιου θέλει να δει το τι επικρατούσε στις τάξεις των Μεσσηνίων πριν, κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα. Άλλωστε στην τηλεοπτική μας κάλυψη νομίζουμε ότι είδατε την ουσία και βγάλατε μόνοι σας τα συμπεράσματα που θέλατε.
Οι πρόεδροι των δύο ομάδων πριν την έναρξη του ματς, σε μια προσπάθεια να δώσουν ενωτικό και γιορτινό τόνο στην αναμέτρηση.


Χαμόγελα, χαλαρότητα και αισιόδοξες κουβέντες στις κερκίδες των επισήμων που φιλοξενήθηκαν οι προσκεκλημένοι της Κυπαρισσίας και της ΕΠΣ Μεσσηνίας.
Στο γήπεδο τ. Υφυπουργός κος Γιάννης Λαμπρόπουλος μαζί με τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Τριφυλίας κο Παναγιώτη Τσίγγανο και την επικεφαλής του Τοπικού Διαμερίσματος Κυπαρισσίας κα . Σταματία Αλεξοπούλου.

Ο πρώην ιδιοκτήτης και περιστασιακός συνεργάτης  πλέον (αλλά χρήσιμος πάντα) του Kyparissia-News.Blog Γιώργος Καλογερόπουλος μαζί με το μέλος του Δ.Σ του Α.Ο.Κ και βασικό χρηματοδότη της ομάδας κο Στέλιο Διαμαντόπουλο και πολλούς φίλους της ομάδας πέριξ αυτών, ενώ στις κερκίδες των επισήμων βρέθηκε και ο πρώην πρόεδρος κ. Μπάμπης Κακούτης επί της προεδρίας του οποίου την περίοδο 2009-2010 η ομάδα ανέβηκε στην Δ' Εθνική (ερασιτεχνική) κατηγορία και αγωνίστηκε σε αυτή, την περίοδο 2010-2011.



Ο Δημήτρης Τσάγκος, τ. Πρόεδρος και Γενικός Αρχηγός για την περίοδο που τελείωσε, συνομιλεί με φίλους της ομάδας, λίγο πριν την σέντρα.
Οι ποδοσφαιριστές έτοιμοι στον πάγκο της ομάδας ενώ και η πίεση ορισμένων είναι εμφανής!!
 



Η στιγμή του ζεστάματος που πάγωσε όλο το γήπεδο!!

Γιορτινή διάθεση και στην κερκίδα όπου φιλοξενούνταν οι φίλαθλοι των τυπικά γηπεδούχων. Ανάμεσά τους, φίλοι και γνωστοί, επιχειρηματίες της πρωτεύουσας με καταγωγή από την Κυπαρισσία, μια μεγάλη ομάδα φιλάθλων από τη  Φιγαλεία που ανάρτησαν και πανό, αλλά και ο Ηλίας Πουρσανίδης που βρέθηκε ανάμεσα στους Κυπαρίσσιους και θα τον δείτε στις φωτογραφίες παρακάτω.









Επίσης εκεί κάθισε και ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας κος Δημήτρης Κουτσούλης, ενώ για να  τον "εντοπίσουμε" χρειάστηκε να επικοινωνήσουμε μαζί του καθώς τον αναζητήσαμε στην κερκίδα των επισήμων.
Αυτός βέβαια μας απάντησε: "απέναντι, στο λιοπύρι με τον λαό, όπως πρέπει άλλωστε"!!!
Έτοιμο και το πλάνο του Αλέξη Μαντζούνη ενώ οι ομάδες εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο


Ο αγώνας ξεκινάει ενώ εμείς εντοπίσαμε και τον Ζαχαρία Κανελλόπουλο στις κερκίδες των επισήμων, καθώς και τον επί σειρά ετών, τέως πλέον Νομάρχη Μεσσηνίας κο Δημήτρη Δράκο παρακολουθεί τον αγώνα καθήμενος λίγο πίσω από τον κο Λαμπρόπουλο

Όμορφες φάσεις, συνεχής καθοδήγηση από τον Α. Μαντζούνη, αγωνία στα πρόσωπα των αναπληρωματικών...







Το συνεργείο μας εκεί από νωρίς, έτοιμο να μεταφέρει τον αγώνα στις οθόνες σας ενώ και ο φωτογραφικός μας φακός δεν έμεινε στα συνηθισμένα!!!
Οι όμορφες παρουσίες δεν έλειψαν ούτε και σε αυτό το παιχνίδι, δίνοντας άλλο "χρώμα" στην κερκίδα.




Το τελευταίο σφύριγμα του κυρίου Γιάχου βρήκε τους ποδοσφαιριστές απαρηγόρητους και οργισμένους.
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.