«Στραβά κι ανάποδα» μπήκαν πινακίδες στο δρόμο από Μαραθόπολη (φωτογραφίες)


Δεν έφτανε που ο δρόμος Μαραθόπολης - Τραγάνας, στη Δ.Ε. Γαργαλιάνων του Δήμου Τριφυλίας, έχει αυξημένη επικινδυνότητα λόγω των αλλεπάλληλων στροφών και φθορών του οδοστρώματος, η κατάσταση έγινε χειρότερη μετά την τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης που δείχνουν άλλα γι’ άλλα! Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Τραγάνας, Ιωάννης Καραχούντρης, οι κάτοικοι του χωριού, αλλά και όσοι διέρχονται με τα οχήματά τους το δρόμο αυτό, έμειναν έκπληκτοι και απορούν με τις πινακίδες που τοποθετήθηκαν.
Όσες από αυτές φαίνονται και δεν κρύβονται από δέντρα, ειδικά τη νύχτα, μπορεί να είναι αιτία σοβαρού τροχαίου, καθώς κατευθύνουν εντελώς λανθασμένα τα οχήματα, σε επικίνδυνες - μάλιστα - στροφές!

Σε δύο από τα τρία σημεία του δρόμου λίγο πριν από την Τραγάνα, οι πινακίδες σήμανσης, όχι μόνο δε φαίνονται από τη βλάστηση, αλλά δίνουν και λανθασμένη πληροφόρηση, με αποτέλεσμα να αποτελούν κίνδυνο για τους διερχόμενους από τα σημεία αυτά οδηγούς.
Στο τρίτο σημείο, ναι μεν είναι ευδιάκριτη, αλλά και εκεί δίνει λανθασμένη πληροφόρηση. Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Τραγάνας ζητά άμεσα να παρέμβει η αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που έκανε και τη λανθασμένη τοποθέτηση πινακίδων στο δρόμο, να τις αφαιρέσει και στη θέση τους να τοποθετήσει άλλες που να δείχνουν σωστά την κατεύθυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων και, βεβαίως, αυτές να φαίνονται και να μην είναι «κρυμμένες» από δέντρα!

Του Ηλία Γιαννόπουλου από το "ΘΑΡΡΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.