Θοδωρής Θεοδωρακόπουλος: «Η Κυπαρισσία είναι η ομάδα που μου ταιριάζει και οι άνθρωποι είναι απίστευτοί. Έχω δεθεί και την έχω αγαπήσει την ομάδα, αν με θέλουν, μένω!!!»

Την επιθυμία του να μείνει στην ομάδα εξέφρασε σε προσωπική επικοινωνία που είχαμε μαζί του, ο άνθρωπος που με δυο γκολ, στο 75' στο καμίνι της Σπάρτης και στο 90+ στο Άστρος, έστειλε τον Α.Ο Κυπαρισσίας στο Περιστέρι, να αγωνιστεί με την Σπάρτη για την άνοδο.
Μιλάμε φυσικά για τον επιθετικό που απέκτησε την μεταγραφική περίοδο του περασμένου Ιανουαρίου ο Α.Ο.Κ, Θοδωρή Θεοδωρακόπουλο.
Παρότι έχει περάσει ακόμα και από ομάδα της Super League για 1.5 χρόνο, (Αστέρας Τρίπολης για όσους δεν το γνωρίζουν) στην οποία όπως μας είπε δεν «έδεσε» και με δικά του λάθη αλλά όχι μόνο, δεν έχει πρόβλημα να παραμείνει στην ομάδα της πόλης μας.
Ερώτηση: Θοδωρή, παρότι έχεις παραστάσεις και από επαγγελματικές κατηγορίες, Super League, Γ' Εθνική κλπ και με δεδομένο ότι η ομάδα δεν τα κατάφερε πραγματικά στο παρά πέντε, θα ήθελες να παραμείνεις στην Κυπαρισσία; Πως είδες την φετινή πορεία της ομάδας;
Θ. Θεοδωρακόπουλος: «Δεν κολλάω στις κατηγορίες» μας είπε.
«Στο Α.Ο.Κ είμαστε όλοι μια οικογένεια. Πέρασα 6 φανταστικούς μήνες στην ομάδα και παρότι ίσως μοιάζει μικρό το διάστημα, δέθηκα με την ομάδα και με όλα τα παιδιά. Οι άνθρωποι είναι φανταστικοί και η συμπεριφορά τους απέναντί μας αλλά και προς εμένα προσωπικά είναι κάτι περισσότερο από άψογη. Δύσκολο να συναντήσεις τέτοιο κλίμα σε μια ομάδα και αυτό είναι που με εντυπωσιάζει. Νομίζω ότι πήγαμε πολύ καλά στην φετινή πορεία μας αλλά δεν τελειώσαμε την δουλειά. Ο Α.Ο.Κ είναι η ομάδα που μου ταιριάζει και θα χαρώ πολύ να συνεχίσω και τη νέα σεζόν ώστε μαζί με τα υπόλοιπα απιδιά να τελειώσουμε αυτό που αφήσαμε στην μέση φέτος».
«Ελπίζω η Διοίκηση αλλά και ο νέος τεχνικός της ομάδας να έχουν τα ίδια θέλω με εμένα και να συνεχίσουμε μαζί»
Για το Περιστέρι και για το ότι δεν μπόρεσε να «τριτώσει» τις εκτελέσεις του αντιπάλου μας είπε:
«Στο Περιστέρι όλοι έλεγαν πως το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Μέσα σε αυτές είναι και η ψυχολογία. Εγώ νόμιζα πως με τα δυο γκολ που είχα πετύχει σε ισάριθμα ματς, όταν η μπάλα «έκαιγε», στο 75 μέσα στην Σπάρτη και στο 90+’ στο Άστρος είχα αποδείξει πως δεν καταλαβαίνω από ψυχολογικές πιέσεις ούτε από δύσκολα παιχνίδια. Περίμενα λοιπόν να ξεκινήσω στην αρχική εντεκάδα. Ο προπονητής μου έκρινε διαφορετικά. Δεν πειράζει, δεν γίνονται πάντα αυτά που θέλουμε. Τώρα τι να πω που δεν σκόραρα; Η αλήθεια είναι ότι δεν μου δόθηκε κάποια κλασική ευκαιρία για γκολ. Συμβαίνουν αυτά. Ας νικάγαμε και ας μην έβαζα κανένα γκολ».
Τον ρωτήσαμε: Αν γινόταν να άλλαζες το παρελθόν ώστε η ομάδα να πήγαινε στο Περιστέρι με γκολ άλλων παικτών σε Σπάρτη και Άστρος και μέσα στο Περιστέρι να νικούσε ακόμα και αν ήσουν στον πάγκο, θα το δεχόσουν;
Φυσική και γρήγορη απάντηση από τον Θοδωρή: «Εννοείται, σας είπα ότι την ομάδα την έχω αγαπήσει και θέλω το καλύτερο γι αυτή, δεν με ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο σκόρερ. Άλλωστε εμείς είμαστε όλοι μια γροθιά. Ας ανεβάζαμε την ομάδα Γ’ Εθνική και ας μην είχα πετύχει εγώ τα γκολ.»
Να θυμίσουμε ότι ο Θεοδωρακόπουλος δεν σκοράρει μόνο, «σερβίρει» κιόλας όπως περίφημα έκανε στο Κουτσοπόδι δίνοντας πάσα πάρε βάλε στον χρυσό σκόρερ της ομάδας Φώτη Παναγόπουλο και έγινε το 0-2.
Ας περιμένουμε τις κινήσεις της Διοίκησης και σε αυτό το θέμα λοιπόν.

Παναγιώτης Σ. Ανδρινόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.