Μόνο στο μυαλό του κ. Σγουράκη Ξανθόπουλος και Καραλής. Επαφές με προπονητές έχει ξεκινήσει η Διοίκηση του Α.Ο.Κ

Καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον πρόεδρο των κυανόλευκων να είναι σύμφωνος με τις συνεργασίες Ξανθόπουλου και Καραλή.
Σύσσωμη η Διοίκηση του Α.Ο.Κ δηλώνει έτοιμη να συμφωνήσει και να υπογράψει τα σχετικά έγγραφα συνεργασίας με τον κ. Σγουράκη και την ομάδα επενδυτών που εκπροσωπεί, εφόσον παρουσιαστούν και τα εχέγγυα που απαιτούνται και θα αποδεικνύουν το γνήσιο των προθέσεών τους αλλά και την δυνατότητα που έχουν να προσφέρουν αυτά που υπόσχονται στην ομάδα.
Μέχρι τότε δηλώνεται ότι υπάρχει ανοιχτός δίαυλος ειλικρινούς επικοινωνίας αλλά δεν έχουν συμφωνήσει σε καμία έναρξης συνεργασίας. Οι όποιες επαφές με ποδοσφαιριστές αλλά και με τον κ Ξανθόπουλο που «φέρεται» να έχει συμφωνήσει να έρθει στα μέρη μας, γίνονται από τον κ. Σγουράκη και με αποκλειστικά δική του ευθύνη.
Για του λόγου το αληθές παραθέτουμε και τις τελευταίες πληροφορίες του ρεπορτάζ που λένε ότι η Διοίκηση έχει μιλήσει ήδη με 2 προπονητές και βρίσκεται κοντά σε συμφωνία.
Μάλιστα λέγεται ότι ποδοσφαιρικά έχουν παραστάσεις από το Πρωτάθλημα της Super League αλλά και από μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Τέλος εκτός από τις ανανεώσεις που «τρέχουν» και θα ανακοινωθούν λίαν συντόμως, οι Διοικούντες αναζητούν και ποδοσφαιριστές να καλύψουν κάποια κενά που έχει η ομάδα, έχοντας έτοιμες έστω και σαν προτάσεις στον νέο προπονητή που θα αναλάβει τα ηνία των αποδυτηρίων.

Του Παναγιώτη Σ. Ανδρινόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.