Το ''μπαμ'' με Δημητρουλοπουλο ο ΑΟΚ

Σημαντικη μεταγραφη,με εναν σπουδαιο ποδοσφαιριστη με παραστασεις απο Α' και Β' Εθνικη,οσο και απο την Εθνικη Νεων πραγματοποιησε ο Α.Ο.Κ. καθως εφερε στη Κυπαρισσια τον Ζαχαρια Δημητρουλοπουλο.Ο ποδοσφαιριστης αγωνιζεται ως αμυντικος μεσος αλλα και κεντρικος αμυντικος αν απαιτηθει και ειναι 30 ετων.Εχει αγωνιστει σε Καλαματα,Πανηλειακο,Καστορια,ΠΑΟ Βαρδας,Φωκικο,Πανοπουλο κ.α.

ΜΕΝΕΙ Ο Π.ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Τελικα θα
συνεχισει να αγωνιζεται με τα γαλανολευκα ο Π.Γιαννοπουλος ο οποιος συμφωνησε με τη Διοικηση παρα τις χθεσινες ενδειξεις διαφωνιας και διαζυγιου με την ομαδα.

ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ

Οι διοικουντες βρισκονται ακομη σε διαδικασια αναζητησης πορτιερο και ζυγιζουν ολες τις πιθανοτητες και περιπτωσεις καθως καθοριστικο ρολο θα παιξει η αποχη απο τις αγωνιστικες υποχρεωσεις του Θ.Ντουγερογλου.Ο τερματοφυλακας της ομαδας,που εκανε εκπληκτικη χρονια,θα ξεκινησει τη προετοιμασια,αλλα τις προσεχεις ημερες θα χειρουργηθει στο γονατο προκειμενου να λυσει οριστικα το προβλημα που τον ταλαιπωρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.