H αριστερη προπαγανδα του ολοκληρωτισμου δεν περναει!

Γραφει ο Γιωργος Καλογεροπουλος


Εχθες στο ιστολογιο μας το οποιο αποτελει το πνευματικο μου παιδι και πλεον εδω και αρκετο καιρο διαχειριζεται αποκλειστικα (με εξαιρεση δικες μου αποψεις) επαξια ο φιλος και συνεργατης Π.Ανδρινοπουλος,υπηρξε αρθρο οσο και τοποθετησεις μας περι των συνηθισμενων πρακτικων και διαδικασιων πτωχευσης μιας χωρας,οσο και
συγκρισεις αλλων εποχων επι δραχμης εναντι του ευρω στη σελιδα του Kyparissia News Blog στο Facebook.
 Σε καποιες απο αυτες,o αναγνωστης κ.Δ.Γαλανης τοποθετηθηκε με διαφορετικες αποψεις.Εννοειται οτι τα επιχειρηματα του αναρτηθηκαν και παρεμειναν σε δημοσια θεα οσο και φυσικα απαντηθηκαν σε επιπεδο διαλογου.
Στον αντιποδα,ο κ.Γαλανης χανοντας προφανως τη ψυχραιμια του,και διαγοντας συγχυση μεταξυ κατι απο αποψεις ΣΥ.ΡΙΖ.Α.,υποστηριξη Ε.ΠΑ.Μ. και τι αλλο δεν μπορω να φανταστω,αρχισε να χρησιμοποιει εκφρασεις οπου η πιο κοσμια ηταν ''εισαι χαζος'' μεχρι αλλες που προσεβαλαν τον συντακτη,οσο και την αισθητικη του χωρου και τους κανονες ευγενικης συμπεριφορας της σελιδας αλλα και των υπολοιπων αναγνωστων.
Συνεπως ο κ.Γαλανης, αποκλειστηκε απο εμενα ως χρηστης του ιστοχωρου αφου πρωτιστως ενημερωθηκε απαντητικα για αυτο.
 Βεβαια με μεγαλη εκπληξη πληροφορηθηκα οτι στη προσωπικη του σελιδα στο Facebook ανηρτησε φωτογραφιες οθονης της σελιδας και μας καταγγελει περι ''δημοκρατιας'' και λοιπων αλλων ιδεοληψιων επι ''συγκυβερνησης''.
Ευτυχως φυσικα που αναγνωριζει το οτι με αποκαλεσε ''χαζο'' (αλλωστε φαινεται) αλλα δυστυχως δεν εχει τη δυναμικη,το σθενος και το κυρος να συμπληρωσει τις υπολοιπες εκφρασεις του τις οποιες δεν αναδεικνυονται απο το υπολοιπο της τοποθετησης του χαριν συντομιας του ιστοχωρου του Facebook.

Απαντω λοιπον:
-To ιστολογιο δεν εχει να αποδειξει τιποτα περι αντικειμενικης πληροφορησης.
-Η φιλοσοφια και οι αποψεις του ειναι γνωστες εδω και χρονια.
-Πολλακις χρηστες,σχολιαστες,αναγνωστες που εχουν αποστειλει ακομη και αρθρα τους τα οποια μας καταγγελουν,ψεγουν ή διαφωνουν,εχουν δει δημοσιευμενες απο εμας τις αποψεις τους.
-Εχουμε σεβαστει τους παντες οσο και αν εχουμε κανει σκληρη κριτικη.
Οποιος δεν μας σεβεται μπορει απλα να αποχωρησει.Καλυτερα 1 αναγνωστης με ηθος και υψηλο επιπεδο κριτικης σκεψης εστω και διαφορετικης παρα 10 χωρις αυτα.
-Αντιληψεις και πρακτικες οι οποιες παραπεμπουν σε ολοκληρωτικα αριστερα καθεστωτα αλλων εποχων Σοβιετιας και Βαλκανιων,ειτε Απω Ανατολης δεν περνανε.Επικοινωνιακα τρικ απομονωτισμου οχι σε εμας.
-Προσωπικα εχω μελετησει τη Κομμουνιστικη φιλοσοφια απο Ενγκελς και Μαρξ,μεχρι Διεθνων Σοσιαλιστικων,Λενιν και Σταλιν εως και Μαο Τσε Τουνγκ και Κοκκινο Βιβλιο.Συνεπως συμπεριφορες εξισορροπιστικες και καθεστωτικες αντιστοιχες δεν θα γινουν δεκτες.
-Μαθηματα Δημοκρατιας δεν δεχομαστε.Και φυσικα ουτε Αριστοφανη οπως μας προτεινετε.

*Δυστυχως δεν ''προνοησα'' να φωτογραφισω εκτενως την αποψη του αναγνωστη.Αν επιθυμει να διαψευσει τα γραφομενα μου,ισως μπορει να το κανει με τον ιδιο τροπο που με κατηγγειλε.Τον προκαλω._

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.