Με το δεξί ο Α.Ο.Κ στο Διαβολίτσι (0-3)

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η ομάδα της Κυπαρισσίας στο γήπεδο του Διαβολιτσίου απέναντι στον τοπικό Α.Ο.
Ο Νίκος Φρούσσος παρέταξε την ενδεκάδα που έδωσε την πρόκριση στο κύπελλο και χωρίς να δείξει κάτι το ενδιαφέρον η ομάδα του πήρε ένα σχετικά άνετο διπλό. Παιχνίδι κέντρου και χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις ήταν τα πρώτα 45 λεπτά στο γήπεδο του Διαβολιτσίου, ωστότο οι καλές στιγμές προήλθαν από τους φιλοξενούμενους.
Με μια καλή φάση στο 14ο λεπτό με τον Φ. Παναγόπουλο ξεκίνησε δειλά δειλά ο ΑΟΚ τις απειλές του στα καρέ των γηπεδούχων.
Σουτ στο 19ο λεπτό για τον ΑΟΚ που μπλόκαρε σταθερά στην δεξιά του γωνία ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

Με μικρή υπεροχή των κυανόλευκων συνεχίστηκε το παιχνίδι. Η υπεροχή αυτή μεταφράστηκε σε γκολ από το μεγάλο απόκτημα του Α.Ο.Κ, Ντέγιαν Μιλοσέσκι στο 36ο λεπτό, σε μια επίθεση διαρκείας που εξαπέλυσε η ομάδα των πρωταθλητών.
Δοκάρι για τον ΑΟΚ στο 38ο λεπτό σε σουτ του Μιλοσέσκι και πάλι...
Με τους γηπεδούχους να φτάνουν κοντά στο γκολ έκλεισε το ημίχρονο στο γήπεδο του Διαβολιτσίου.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με κάπως διαφορετική εικόνα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν αρκετά δυνατά και στο 51ο λεπτό έφτασαν κοντά στο γκολ της ισοφάρισης αλλά ο Αντωνόπουλος είπε «όχι» στον Χριστόπουλο όταν ο τελευταίος του βγήκε Τετ Α Τετ.
Αυτό ίσως και να «ξύπνησε» τους ποδοσφαιριστές του Νίκου Φρούσσου οι οποίοι άλλαξαν «πρόσωπο» τόσο στα μαρκαρίσματα και στο κλείσιμο των διαδρόμων όσο και στην ανάπτυξη.
Αυτό έφερε την γρήγορη απάντηση των φιλοξενούμενων στην φάση του Χριστόπουλου και στο 57ο λεπτό σε μια γρήγορη αντεπίθεση ο Αργυρόπουλος με μια κάθετη πάσα βρήκε τον Παναγόπουλο με τον πρώτο σκόρερ της περσινής σεζόν να κάνει την δουλειά που γνωρίζει πολύ καλά, γράφοντας το 0-2.
Από αυτό το σημείο και μετά τα πράγματα έγιναν πολύ πιο εύκολα για τους κυανόλευκους οι οποίοι έτσι και αλλιώς δεν θα λέγαμε ότι απέδωσαν υψηλό ποδόσφαιρο αλλά δεν είχαν ανεβάσει και φουλ ρυθμό.
Με τον Γιαννόπουλο «πρώτο» βιολί στην άμυνα αλλά τους Ανδρουτσή και Γεωργιόπουλο πολύ καλούς, όσο και τον Γαργαρώνη να «σκουπίζει» ότι περνάει, η ομάδα της Κυπαρισσίας έδειξε να έχει τον πλήρη έλεγχο από την μεσαία γραμμή και πίσω.
Αντίθετα, μπροστά, ο Χ. Παπαγεωργίου, παρότι ήταν πολύ κινητικός και έτρεχε αρκετές στο φορές στα μετόπισθεν για βοήθεια δεν είχε καθαρό μυαλό και ίσως και γι' αυτό τον λόγο στο 60ο λεπτό αποτέλεσε και την πρώτη αλλαγή του Νίκου Φρούσσου, αντικαθιστώντας τον με τον Γιάννη Καμποσιώρη ο οποίος «ανακάτεψε» αρκετά την μεσαία γραμμή των γηπεδούχων και κράτησε αρκετά πίσω και τους αμυντικούς τους.
Στο 77ο λεπτό, ο Γαργαρώνης, σε μια ενέργεια που συχνά την κάνει όταν βρίσκει χώρο, βγήκε από τα αριστερά και με ένα όμορφο γύρισμα, βρήκε τον Μιλοσέσκι ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να διπλασιάσει τα τέρματά του και να σφραγίσει την νίκη της ομάδας μας διαμορφώνοντας και το τελικό 0-3
Επίσης ο Ντέγιαν Μιλοσέσκι έδειξε ότι μπορεί να γνωρίζει τα μυστικά της μπάλας και μάλιστα αρκετά καλά, ωστόσο από πλευράς φυσικής κατάστασης δεν θα λέγαμε ότι είναι στα πάνω του και χρειάζεται λίγη περισσότερη δουλειά στο κομμάτι αυτό, ίσως και ατομικά, ώστε να φτάσει στο επίπεδο που πραγματικά μπορεί.
Ωστόσο, πρώτη αγωνιστική ήταν και όλοι είχαν ένα σχετικό άγχος για την πρεμιέρα καθώς από πολλούς ο αγώνας με τα «κριάρια» είχε χαρακτηριστεί παγίδα.
Χωρίς άγχος λοιπόν και με μισοαναμένες μηχανές ο Νίκος Φρούσσος με την ομάδα του, ξεπέρασε το άγχος της πρώτης αγωνιστικής και πήρε το πολυπόθητο τρίποντο.
Η διαιτησία του κυρίου Νίκα ήταν αρκετά καλή με μόνη εξαίρεση το δεύτερο γκολ που οι οπαδοί των γηπεδούχων διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ, χωρίς όμως να φάνηκε καθαρά παράβαση από τον Φ. Παναγόπουλο και τους ψυχραιμότερους να συνυπογράφουν την ορθότητα του γκολ.
Ωστόσο, ακόμα και αυτή η φάση βαραίνει τον α’ βοηθό του κ. Νίκα και όχι τον ίδιο.
Για τον Α.Ο.Κ αγωνίστηκαν οι: Αντωνόπουλος, Γαργαρώνης, Γεωργιόπουλος, Γιαννόπουλος, Ανδρουτσής, Αργυρόπουλος, Δημητρακόπουλος, Κόλλιας (73′), Παναγόπουλος, Παπαγεωργίου (65′), Μιλοσέσκι (80’).
Αλλαγές: Καμποσιώρης (65′), Κωνσταντόπουλος (73′), Μανδραπήλιας (80′)
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Νίκας Δ. με βοηθούς τους κυρίους Σερεμέτη Π. και Γιαννέτσο Ι.

Η Βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της πρώτης αγωνιστικής έχει ως εξής:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.