Σχεδιασμός στην παιδεία «αριστερού τύπου»: Κλειστό το Ειδικό σχολείο Φιλιατρών

Δύο εβδομάδες μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς το Ειδικό Σχολείο Φιλιατρών παραμένει κλειστό, στερώντας το δικαίωμα σε δεκάδες παιδιά με ειδικές ανάγκες την πρόσβαση στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.
Οι θέσεις των εκπαιδευτικών που στελεχώνουν το Ειδικό Σχολείο, πληρώνονταν με αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, μια διαδικασία η οποία φέτος έχει καθυστερήσει αρκετά.
Οι διαδοχικές «αριστερές» διοικήσεις του αρμόδιου υπουργείου, έχοντας έτοιμα από καιρό σχέδια για την επαναφορά των αιώνιων φοιτητών, την υπέρ - φορολόγηση των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων και φροντιστηρίων, την αφαίρεση των θρησκευτικών από τα μαθήματα υποχρεωτικής παρακολούθησης με μια απλή δήλωση του μαθητή ή του κηδεμόνα του καθώς και επαναφορά του ασύλου στα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με την μορφή του «άντρου» αναρχικών και παραβατικών στοιχείων, δεν είχαν και εξακολουθούν να μην έχουν λάβει την παραμικρή μέριμνα για την ταχεία αναπλήρωση των κενών θέσεων στα σχολεία.
Ωστόσο, το Ειδικό Σχολείο Φιλιατρών, με το πολύ μεγάλο και αναγνωρισμένο έργο που προσφέρει, εκτός του ότι στερεί στα παιδιά που φιλοξενεί να νιώσουν την χαρά της δημιουργίας και να ενταχτούν όσο το δυνατόν στην μαθητική κοινότητα, δημιουργεί και στους γονείς τους ένα επιπλέον πρόβλημα καθώς το κλειστό σχολείο, σημαίνει και δυσκολία στην δική τους καθημερινότητα, λόγω αδυναμίας να αφήσουν τα παιδιά τους χωρίς φροντίδα ώστε να πηγαίνουν στις εργασίες τους απρόσκοπτα.
Ας ελπίσουμε ότι τις επόμενες μέρες θα βρεθεί η λύση και θα τοποθετηθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευτικών ώστε το Ειδικό Σχολείο Φιλιατρών να ανοίξει και πάλι τις πόρτες του, χαρίζοντας δημιουργικές στιγμές στους «ειδικούς» μαθητές και μαθήτριές του.

10 σχόλια:

  1. Ας αρχίσουμε με ένα ερώτημα, ποιός υπογράφει το άρθρο? Στο παρελθόν ο Κ. Καλογερόπουλος με τον οποίο διαφωνώ σε αρκετά πολιτικά ζητηματα, κατέθεται την αποψή του ενυπόγραφα και απαντόυσε με πολύ δημοκρατικό και δημοσιογραφικό τρόπο στα σχόλια. Περνάει σε μια νέα αποχή το blogε ανυπογραφα πολιτικά σχόλια?
    Επί της ουσίας την όποια κυβέρνηση θα την κρίνουμε σε βάθος χρόνου, δεν είμασταν και Σουηδία στην παιδεία και ξαφνικά εδω και 8 μήνες παρέλυσαν τα πάντα...μην μας φέρνετε στην μνημη τους Πασοκους που άρχισαν να κρίνουν την κυβέρνηση καραμανλή απο τον πρώτο μήνα
    Ε..Β

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει λόγος να μιλήσουμε για ότι γινόταν στο παρελθόν καθώς προφανώς και δεν είναι τα πράγματα όπως τα λέτε.
      Ενυπόγραφα αναρτούσαμε μόνο προσωπικές απόψεις και σπανίως θέματα της επικαιρότητας άσχετα από το αν υπήρχαν επικριτικά σχόλια επί του θέματος από τον συντάκτη.
      Εξαιρούνται θέματα αθλητικής επικαιρότητας που στην πλειοψηφία τους είχαν υπογραφή του συντάκτη.
      Δεν έγινε γενικότερη κρίση του κυβερνητικού έργου, ούτε και θα μπορούσε να γίνει διότι δεν υπάρχει κυβερνητικό έργο προς κρίση. Εκτός και αν νοήσουμε ως έργο το άνοιγμα των κέντρων διαμονής των προσφύγων, την επαναφορά των αιώνιων φοιτητών και την διευκόλυνση στην απόλυση κρατουμένων.
      Είναι αρκετά νωρίς παρότι δεν μιλάμε για τον πρώτο μήνα, μιλάμε για οκτώ μήνες μετά και φυσικά δεν κρίνουμε δημοσιονομικές πολιτικές που έχουν μεσομακροπρόθεσμα αποτελέσματα.
      Μιλάμε για την άμεση οργάνωση της λειτουργίας του κράτους.
      Αποτυπώθηκε απλώς το γεγονός ότι το ειδικό σχολείο είναι ακόμα κλειστό με ένα καυστικό σχόλιο για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται ένα τόσο σημαντικό ζήτημα από μια αριστερή φιλολαϊκή κυβέρνηση.
      Αν και είναι γνωστό ότι το blog μετά την αποχώρηση του Γ. Καλογερόπουλου, το διαχειρίζεται ένα και μόνο άτομο, κάτι που οι περισσότεροι γνωρίζουν πολλώ δε μάλλον οι συχνοί επισκέπτες στους οποίους πιθανολογώ ότι συγκαταλέγεστε εφόσον μου είπατε ότι συχνά παρόλο που δεν συμφωνούσατε με τον Γιώργο, είχατε έναν εποικοδομητικό διάλογο, μου κάνει εντύπωση που δεν το γνωρίζετε, ωστόσο οφείλω να σας αναφέρω και το όνομά μου.
      Τέλος, θα ήθελα να επισημάνω και να αντιτεθώ στην άποψη που καταθέσατε ότι περνάμε σε νέα εποχή του Blog καθώς εμείς Δημιουργήσαμε ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ στα τοπικά blogs, διότι από την πρώτη σχεδόν μέρα κάναμε γνωστό σε όλους το ποιοι κρύβονται πίσω από το domain Kyparissia-News.blogspot.com, ποτέ δεν κρύψαμε τις απόψεις μας, ποτέ οι απόψεις μας δεν μας εμπόδισαν να κριτικάρουμε τις πολιτικές πράξεις ανθρώπων του πολιτικού χώρου στον οποίο ανήκουμε.
      Επίσης, ΠΟΤΕ δεν λογοκρίναμε με την ΜΗ δημοσίευση των σχολίων, την άποψη του εκάστοτε επισκέπτη – αναγνώστη μας παρά μόνο όταν στρέφονταν με ύβρεις κατά τρίτων, (Προς εμάς ακόμα και αυτά τα σχόλια τα δημοσιεύουμε αν δεν αγγίζουν το χυδαίο), εκτός αν είναι γραμμένα σε greeklish άσχετα αν είναι υβριστικά ή κόσμια.
      ΠΟΤΕ δεν κρυφτήκαμε πίσω από την ανωνυμία που προσφέρει ένα Blog, παρόλο που αυτή είναι η συνήθης πρακτική χιλιάδων blogers.
      Ευχαριστούμε για τον χρόνο σας και ελπίζουμε να παραμείνετε συχνός επισκέπτης και στην νέα μορφή που θα λάβει ο παρόν ιστότοπος και θα «ανέβει» πολύ σύντοιμα: “www.KyparissiaNews.Gr”

      Με Εκτίμηση
      Για το Kyparissia-News.Blog
      Παναγιώτης Σ. Ανδρινόπουλος

      Διαγραφή
  2. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, με καλύψατε, δεν υπήρχε αρνητική δίαθεση απλά ήθελα να ξέρω οτι ο Κ. Ανδρινόπουλος το υπογράφει γιατί συνήθως ρτο αναφέρει όπωσ για παράδειγμα στο θέμα του ΑΟΚ παρακάτω. Τέλος τα πέρι μεταναστών και το πως συμπεριφέρετε ο μέσος ¨ελληνασ και όχι η κυβέρνηση σας παραπέμπω σε ένα κολακευτικό άρθρο για τον Ελληνικό λαό και την νοοτροπία του απο τους New York Times,και προτι΄μω να έχω αυτήν την εικόνα στο παγκόσμιο στερέωμα σαν λαός στο θέμα των μεταναστών παρά αυτή των ανατολικο ευρωπαίων που μας έδειξαν με τον ποιό άσχημο τρόπο πόσο βαθέία και ανεπανόρθωτα τους έχουν στιγματίσει τα χρόνια του κουμουνισμού .........http://www.nytimes.com/2015/09/22/opinion/roger-cohen-more-efficiency-less-humanity.html?_r=0
    Όσο για τον νόμο περί αποφυλακήσεων υπάρχουν αρκετές ανακρίβιες αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης. Μάλλον αγαπητ'ε Κύριε Ανδρινόπουλε και εσείς όπως και η ηγεσία τησ ΝΔ δεν αντιλαμβάνεστε πως εάν η παράτξη δεν αλλάξει ριζικά και σε όλα τα επίπεδα θα παραμείνει μια παράταξη του παρελθόντος. Και ευτυχ'ως θπάρχουν άνθρωποί που δεν ευεργετ'ιθηκαν ούτε απο την ΝΔ ούτε απο το ΠΑΣΟΚ σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και έχουν την στοιχιώδη λογική να μπορούν να καταλάβουν οτι για το χάλι της Ελλάδος η νέα κυβέρνηση είναι αδύνατον να έχει την ευθύνη του κάποιοι θέλουν να της προσδόσουν... ο χρόνος θα δείξει και εφόσον δώσαμε 40 χρόνια σε ΠΑΣΟΚ ΝΔ ας δώσουμε και στους ΑΝΕΛ ΣΥΡΙΖΑ κάποιο χρόνο και εάν τα διαλύσουν εδώ είμαστέ να τους μαυρίσουμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω της εντύπωση ότι πάλι αναγνώσατε αυτά που είπα από θέση άμυνας και με ίσως λίγο κρητική διάθεση, αν όχι και με ψήγμα προκατάληψης.
      Δεν έκρινα θετικά ή αρνητικά τις αποφάσεις περί προσφύγων, φυλακών, αιωνίων φοιτητών.
      Απλώς είπα ότι δεν είναι πολιτικές που ένας σοβαρός άνθρωπος θα τις χαρακτήριζε κυβερνητική πολιτική, φυσικά με την έννοια της πολιτικής που θα άλλαζε ριζικά την καθημερινότητα των πολιτών αυτής της χώρας ή θα χαρακτηριζόταν δομική αλλαγή στα όσα συνέβαιναν μέχρι σήμερα.
      Δεν θα σας ακολουθήσω στο παραλήρημα στην διαίρεση των πολιτών σε βολεμένους από τα κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΜΗ βολεμένους, ελεύθερους ψηφοφόρους άλλων κομμάτων.
      Βολεμένοι υπάρχουν παντού, σε όλα τα κόμματα, σε κάθε εποχή, σε όλες τις χώρες του κόσμου, ακόμα και σε αυτή την σύντομη Κυβέρνηση, απλώς έχουν χαρακτηριστεί διαφορετικά.
      Αυτό όμως το κρίνει ο λαός σε κάθε εκλογική αναμέτρηση και αποδίδει «τα του Καίσαρος τω Καίσαρι» με την ψήφο του.
      Ξέρετε, όταν κάτι το διεκδικούν 2 και το πάρει ο άλλος είναι βολεμένος, αν το πάρω εγώ, είμαι απλά άξιος…
      Αυτό είναι το σύγχρονο Ελληνικό DNA ορισμένων που θέλουν να δικαιολογήσουν την αποτυχία τους ή την όποια λανθασμένη τους επιλογή.
      Ακόμα και αν υπάρχουν εμφανή φαινόμενα «βολέματος» δεν μπορούν να αναλυθούν σε έναν διάλογο στο πεδίο «σχόλια» μιας ανάρτησης.
      Ωστόσο διαβάζω με ενδιαφέρον την γνώμη σας και όπως βλέπετε την δημοσιεύω και απαντώ επώνυμα, παρότι εσείς διατηρείτε την ανωνυμία σας για τους δικούς σας λόγους.
      Με Εκτίμηση
      Για το Kyparissia-News.Blog
      Παναγιώτης Σ. Ανδρινόπουλος

      Διαγραφή
  3. λοιπόν Παναγίωτη εαν θέλει αυτον τον διάλογο ανοιχτά ας τον κάνουμε, απλά μην αρχίσεις μέτα τα σε προσωπικό επίπεδο και τα λοιπά. Ερώτηση εσύ προσωπικά σαν Παναγίωτη Ανδρινόπουλος έχεις επωφεληθεί απο το ΠΑΣΟΚ ή την ΝΔ, ένα ναι η όχι μου αρκεί σαν απάντησει.Και πραγματικά θα σε παραδεχθώ εαν πείς την αλήθεια.
    Τέλος υπάρχουν άνθρωποί που δεν επωφελήθηκαν από κανένα κόμμα γιατί απλά δεν ζήτησαν χάρες με αντάλλαγμα ψήφους και επειδή η φύση της εργασίας τους δεν το απαιτεί και δεν θα το απαιτήσει και στο μέλλον....οπότε το κάτι που το διεκδικούν δυο δεν ισχύει....Στο DNA του έλληνα μάλλον του νεο ελληνα είναι να βολεύετε και μετα να το παίζει ηθικολόγος....αυτά φίλε, και ας ελπίσουμε να δημοσιεύσεις το σχόλιο
    Ε.Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω ότι έχετε αντιληφθεί πως δεν διστάζω να δημοσιεύσω το σχόλιο του οποιουδήποτε ανώνυμου.
      Επίσης το ότι υπογράφετε με δύο γράμματα επίσης δεν το κάνει επώνυμο καθώς είναι εύκολο για τον οποιονδήποτε να «αφήσει» δυο αρχικά να λέει το «υπογράφω», όπως και με προβληματίζει το γεγονός που ενώ ξέρετε ΤΟΣΑ για μένα, δεν λέτε το παραμικρό για εσάς.
      Ωστόσο δεν είστε και υποχρεωμένος.
      Αν πάλι θέλετε μπορείτε να το αφήσετε σε ένα σχόλιο με την σημείωση «να μην δημοσιευτεί» απλώς και μόνο για να μου κάνετε γνωστό ποιος έχει την αγωνία για το αν εμένα με έχει ευεργετήσει κάποια πολιτική παράταξη.
      Δεν θα αρχίσω τα περί προσωπικού κλπ διότι δεν λειτουργώ με αυτόν τον τρόπο, εκτός και το κάνετε ευθέως και με απόλυτο τρόπο.
      Χαίρομαι που τελικά φτάσατε την κουβέντα εκεί που από την αρχή θέλατε αλλά δεν αντιλαμβάνομαι τον λόγο της έμμεσης προσέγγισης.
      Εγώ μπορώ να σας απαντήσω ανοιχτά σε αυτό που με ρωτήσατε αλλά το ερώτημα είναι:
      Εσείς μπορείτε να αποδεχθείτε την απάντηση που θα σας δώσω ή μήπως υπάρχει μια προκατάληψη που δεν θα σας το επιτρέψει;
      Θα περιμένω με χαρά να μου το επισημάνετε.
      Λοιπόν. Επειδή δεν είμαι από τους «ηθικολόγους» και επειδή αν έχετε κάτι περί του αντιθέτου να σημειώσετε το αναμένω με αποδείξεις θα σας πω τούτο:
      Καταρχήν δεν νομίζω ότι απαιτείται να συνάδει το επάγγελμα κάποιου με το ρουσφέτι για να ζητηθεί το δεύτερο από ένα πολιτικό κόμμα με αντάλλαγμα ψήφους. Έχει να κάνει με τον άνθρωπο.
      Από το ΠΑΣΟΚ φυσικά και δεν έχω πάρει το παραμικρό. Να είμαι ειλικρινής προσπάθησα κατά την διάρκεια της στρατιωτικής μου θητείας τον Φεβρουάριο του 1999 να εξασφαλίσω μια ευνοϊκή μέσω προσωπικής γνωριμίας, μετάθεση από το Άργος Ορεστικό της Καστοριάς προς την Πελοπόννησο αλλά κατέληξα στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, όπου και ήταν η κανονική μου μετάθεση.
      Από την ΝΔ ναι έχω κερδίσει κάποια πράγματα.
      Έσβησα δύο κλήσεις, μια της συζύγου μου για παραβίαση του δακτυλίου και μια δική μου για κράνος και οι δύο στην Αττική (αυτονόητο για την πρώτη).
      Ήταν όντως μια εξυπηρέτηση που έγινε προς εμένα από έναν πολύ καλό μου φίλο από τα Χανιά, που ήταν πολύ κοντά σε έναν υπουργό.
      Επίσης, από ακόμα μια προσωπική φιλία εξασφάλισα για 2 χρόνια άδεια ελεύθερης κυκλοφορίας στον δακτύλιο ενώ για σειρά ετών την εξασφαλίζω έτσι και αλλιώς από την δουλειά μου.
      Αυτό μου επιτρέπει να μιλάω ελεύθερα και να κάνω κριτική σε κάθε αντίθετη με τις απόψεις μου κινήσεις και πρακτικές που εφαρμόζει η ΝΔ, το κόμμα το οποίο στηρίζω και του οποίου είμαι μέλος, σε κάθε της απόφαση, σε κάθε εκλογική επιλογή.
      Το έχω δείξει αλλά δεν είμαι υποχρεωμένος να το αποδεικνύω καθημερινά και ενώπιον όλων.
      Εγώ σας είπα πως έχουν τα πράγματα στην πραγματικότητα, εσείς μπορείτε να διατηρήσετε την δική σας άποψη (θεμιτό) ή να υιοθετήσετε (κακόπιστα) αυτό που ο κάθε κακοπροαίρετος διαδίδει.
      Με Εκτίμηση
      Για το Kyparissia-News.Blog
      Παναγιώτης Σ. Ανδρινόπουλος

      Διαγραφή
  4. λοιπόν , εντάξει εαν αυτά που αναφέρεις ειναι όλα και όλα , δεν έχω να προσθέσω κάτι ζητάω συγνώμη, την αλήθεια κράτησε την για τον ευατό σου....άπλά κάτι άσχετο με εσένα, με κάθε οικογένεια να έχει 2 παιδία στο δημόσιο,δεκο και τράπεζες είναι λογικό να έχουμε υπεράριθμους δημοσιους υπαλλήλους..και καλά έκανε ο Μητσοτάκης και άρχιζε να τους δίωχνει κρίμα που σταμάτησε..όσο για τις αποδείξεις ξέρεις καλύτερα απο εμένα γιατί τις ζητάς γιατί ειναι αδύνατον να υπάρξουν....και δυστυχώς είναι και δύσκολο να βρώ τηλεοπτικά αρχεία της εποχής....
    Κλέινω λεγοντάς σου μπράβο που είχες το κουράγιο να μπείς σε αυτήν την συζήτηση και επίσης μπράβο που τα κατάφερες και άξια κατέκτησες κάποια πράγματα καθώς σε απλά βασικά χαρακτηριστικά ήσουν καλύτερος απο τους συνδιεκδικητές....
    Καλημέρα
    Ε.Β.
    Υ.Γ. Εάν κάποιος κάνει κριτική δεν σημαίνει οτι θέλει αυτο που έχεις, ίσως απλά να διαφωνεί με το τρόπο που το κατέκτησες. Δική σου επιλογή μα δεχθείς κάποια πράγματα, απλά μάθε να ζεις με αυτά και μην συμπεριφέρεσαι σαν να μην έγιναν ποτέ κάποια πράγματα.
    Υ.Γ.2 Στα περισσότερα πραγαματικά σκανδαλα στην Ελλάδα οι κατηγορόυμενοι πάντα έλεγαν, αποδείξεις παρακαλω αποδείξεις...π.χ. Ακης Τσοχατζόπουλος-χωρίς να υπάρχει και πάλι καμμία σχέση.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχω πρόβλημα να μπω σε τέτοιες συζητήσεις και θα το επαναλάβω και στο μέλλον αν είναι η κουβέντα να γίνεται σε τέτοιο επίπεδο και δεν ξεφεύγει.
      Σε αυτό το σημείο να σας πω ότι οι Τράπεζες δεν είναι ούτε ΔΕΚΟ ούτε Δημόσιο, δεν υπάρχει μονιμότητα, ενώ δεν επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό και κατ’ επέκταση τον φορολογούμενο πολίτη. Για ΔΕΚΟ και δημόσιο μπορώ να σου πω ότι είμαι της άποψης : Άρση της μονιμότητας, ιδιωτικοποίηση των ΔΕΚΟ και φυσικά απολύσεις των ανάξιων αλλά όχι αθρόες απολύσεις ώστε να μην μείνει κόσμος στον δρόμο από το πουθενά.
      Ωστόσο μπορεί να μειωθεί το προσωπικό με την ΜΗ πλήρωση των θέσεων που θα δημιουργηθούν.
      Συμφωνώ ότι μια χαρά τα πήγαινε ο Μητσοτάκης αλλά δυστυχώς οι πολίτες είχαν άλλη άποψη καθώς το «λεφτά υπάρχουν» στην νέα του μορφή, σαγήνεψε σε πλειοψηφία τους «αδέσμευτους και τους ανεξάρτητους» ψηφοφόρους.
      Δυστυχώς δεν μπορώ να αποδείξω κάτι σε ότι με αφορά αλλά τι άλλο μπορώ να πω τέλος πάντων;
      Αν πει κάποιος «δείξτε μου αποδείξεις» δηλώνει ενοχή. Αν σιωπήσει δηλώνει επίσης ενοχή.
      Σε ότι αφορά τα δημοσιεύματα της εποχής να σας πω ότι προήλθαν από την εφημερίδα του Θέμου και του Μάκη (αυτού που ο κόσμος έκραζε για τα 5 μύρια) και εστίαζαν στο γεγονός ότι εγώ ήμουν επιτυχών με μικρό απολυτήριο ενώ έμεινε έξω ένας με πολύ μεγάλο βαθμό απολυτηρίου.
      Εστίασαν στην προσωπική συνέντευξη στην οποία θα ήθελα να σας πω ότι είχα κατάταξη 16 με όχι μεγάλη διαφορά από τους πρώτους αν θυμάμαι καλά αλλά σίγουρα δεν ήμουν πρώτος.
      Τα δημοσιεύματα της εποχής έγραφαν πως ήταν απορίας άξιον πως εγώ με μικρό απολυτήριο κατάφερα να μπω στην δουλειά στην οποία είμαι και δεν το κατάφερε κάποιος με βαθμό απολυτηρίου που ήταν πολύ υψηλός, ενώ όπως τους είχα πει και εγώ, αγνοούσαν το γεγονός πως όταν για κάποιον «διακυβεύεται» το μέλλον του, είναι δυνατόν να διαβάσει και να καταβάλει την μέγιστη προσπάθεια για να πετύχει τον στόχο του.
      Ελπίζω να μην ασπάζεστε την άποψη ότι όποιος δεν διάβασε στην Γ’ Λυκείου για κάποιον λόγο σημαίνει ότι δεν είχε την δυνατότητα να το κάνει.
      Μια φορά αποτυχία (λύκειο), για πάντα αποτυχία;;;; Πολύ προοδευτικό το βρίσκω, εύγε γι’ αυτούς που το πιστεύουν!!!
      Να σα πω επίσης ότι έχω γνωρίσει αρκετούς που θεωρούν ότι σε έναν θεσμό για μένα απίστευτα αξιοκρατικό όπως είναι ο ΑΣΕΠ, υπάρχουν δεκάδες παραθυράκια, επειδή αυτοί έμειναν εκτός και κάποιος γείτονας μπήκε ή επειδή ένας που θεωρούσαν ότι είναι ανίκανος, τελικά βρέθηκε σε μια θέση.
      Να σας πω ότι στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο στο οποίο φοιτώ, κανένας καθηγητής δεν το πιστεύει αυτό. Εκτός και αν εκεί πάλι «με έβαλε» η ΝΔ, μετά από 11 χρόνια συνεχόμενων αιτήσεων.
      Ίσως η ΝΔ μου δώσει και το μεταπτυχιακό που σχεδιάζω να αποκτήσω μετά το πρώτο πτυχίο στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών που σύντομα θα κατέχω.
      Με τις πλάτες της ΝΔ φτιάξαμε το blog με τον φίλο Γιώργο και με τις ίδιες πλάτες δημιουργώ ένα site, με web tv και web radio που ευελπιστώ να γίνει κόσμημα για την τοπική ηλεκτρονική μας ενημέρωση. Σε πρώτη φάση βέβαια καταβάλω τα όποια έξοδα από τον μισθό μου.
      Με τις πλάτες της Ν.Δ είμαι μέτοχος σε μια Ανώνυμη Εταιρεία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και πρακτόρευσης και όχι με την διαρκή μου αναζήτηση για βελτίωση του βιοτικού επιπέδου τόσο του δικού κου όσο και της οικογένειας που έχω δημιουργήσει.

      Διαγραφή
    2. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια με την οποία ζω και όπως βλέπετε την μοιράζομαι μαζί σας και δημόσια.
      Λυπάμαι που δεν μπορώ να καλύψω τις συνομωσιολογικές σας ανησυχίες και τις υποθέσεις διαπλοκής που προφανώς βλέπετε συνεχώς γύρο σας.
      Ελπίζω τουλάχιστον στο επάγγελμά σας να μην έχετε περιέλθει σε τέλμα και πραγματικά να προοδεύετε με την αξία σας, χωρίς βοήθεια, χωρίς οποιοδήποτε «σπρώξιμο». Να αποδίδετε τους φόρους που σας αναλογούν και να δηλώνετε το πραγματικό σας εισόδημα (αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας) και να μην χρεώνεται την μη τήρηση των παραπάνω σε τρίτους, κακό κράτος, κακό δημόσιο και πολλά άλλα.
      Πολύ δε περισσότερο να μην χρεώνετε το ότι αρνητικό σας συμβαίνει σε ανθρώπους που απλώς προοδεύουν.
      Τέλος, αν θελήσετε να μου απαντήσετε με τρόπο που θα με προσβάλει δεν θα το δημοσιεύσω, όχι διότι διστάζω αλλά διότι έχουμε διαφορά φιλοσοφίας.
      Εγώ ήδη από το πρώτο μου σχόλιο σας έχω ενημερώσει για το ποιος είμαι και εκθέτω τις απόψεις μου δημόσια, στην διάθεση του κάθε αναγνώστη ενώ εσείς, επαναλαμβάνω, συνεχίζετε να υπογράφετε με δυο γράμματα που θα μπορούσαν να σημαίνουν οτιδήποτε.
      Το έχουν κάνει στο παρελθόν και με πλήρες όνομα δηλώνοντας (ψευδές) συμμαθητές μου μάλιστα ενώ μάλλον δεν υπολόγισαν ότι έχω αρχεία από την πρώτη Γυμνασίου καθώς με πολλούς φίλους, όπως ο δημοσιογράφος Ηλίας Γιαννόπουλος, ασχολούμασταν με τα πενταμελή και τα δεκαπενταμελή και έχω λίστες ΜΕ ΟΛΟΥΣ τους συμμαθητές μου και ΠΟΛΛΟΥΣ ακόμα μαθητές των σχολείων στα οποία φοιτήσαμε.
      Μπορείτε να μου πείτε με ποιον ή ποια κύριο ή κυρία μιλάω ώστε να γνωρίζω ποιος είναι πίσω από κάθε σχόλιο από τα παραπάνω σε ένα σχόλιο και να ΜΗΝ το δημοσιεύσω. Δεν δημοσιεύονται αυτόματα τα σχόλια των αναγνωστών, το ξέρετε αυτό.
      Σίγουρα θα γνωριζόμαστε εφόσον ξέρετε τόσα για μένα.
      Για Τσοχατζόπουλους, Παπαγεωργόπουλους κλπ δεν θα ασχοληθώ καθώς και ο Θέμος του οποίου τα δημοσιεύματα υιοθετήσατε αθώος δηλώνει και μάλιστα δικαιώθηκε.
      Αυτά, είναι αρμοδιότητες της δικαιοσύνης και δεν τα «κατέχω».
      Με Εκτίμηση
      Για το Kyparissia-News.Blog
      Παναγιώτης Σ. Ανδρινόπουλος

      Διαγραφή
  5. Mε καλύψατε πλήρως αγαπητέ
    Τουλάχιστον έχετε προοδεύσει αυτό το παραδέχομαι, και τα επιχειρηματα σας είναι σε κοινή κρίση από τους αναγνώστες του blog καλή τύχη με τις σπουδές σας και το μεταπτυχιακό σας.
    Μια τεέυταία επισύμανση, το να ασκώ κριτική , καλόβουλή η κακόβουλη είναι δικαιωμά μου , και δικό σας δικαίωμα να απαντήσετε η όχι. Πιστέψτε με δεν είναι κακόβουλη, ίσως και να σας τιμά αυτό το δημόσιο ξεκαθάρισμα που κάνατε.
    Εν κατακλείδι ούτε ανεργος είμαι ούτε φοροφυγάς ούτε ζηλόφθων απλά είχα πολλά χρόνια αυτήν την απορία σχετικά με τον διορισμό σας, τώρα όσο αφορά την διαδικασία επιλογής και προσλήψη σας δεν μπορώ να την κρίνω και να την γνωρίζω, μόνο εσείς ξέρετε έαν είχατε ευνοική μεταχείριση η όχι, και με βάση τα ανωτέρω μάλλον δεν είχατε.
    Καλή επιτυχία, μπράβο για τα επιτευγματά σας και καθόσον είστε τόσο ικάνος( δεν είναι ειρωνικο) και δραστήριος μπορεί σε κάποια φάση να παραιτηθείτε και απο την τράπεζα και να συγκεντρωθείτε στην ελέυθερη αγορά η οποία ίσως να σας ταιρίαζει καλύτερα και να πάρει την θέση σας κάποιος απο τους 1,5 εκατ ανέργους
    Καλό Απόγευμα και μπράβο για το θάρρος και τις εξηγήσεις
    Ε.Β.
    Υ.Γ.
    Είναι πολύ ευκολο Παναγιώτη να καταλάβεις ποιός γράφει, τα αρχικά μου ισχύουν απόλυτα , συνθετική σκέψη διαθέτεις οπότε δεν είναι δυσκολο να καταλάβεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.