Καθολικη στηριξη στον Παναγιωτη Τσιγγανο!

Ηδη απο τις πρωτες ωρες της ανακοινωσης της υποψηφιοτητας του και υστερα απο το ''μουδιασμα'' που επηλθε στην ηγεσια του κομματος της Ν.Δ.,οι πρωτες εκφρασεις στηριξης απο τους Τριφυλιους πολιτες λειτουργουν δυναμικα στη συνεχιση της προσπαθειας για γενικοτερη αναβαθμιση της Τριφυλιας.Απο εχτες το απογευμα,μετα και την επισημη τοποθετηση της Ν.Δ.,ασταματητα επικοινωνουν πολιτες απο τον διευρυμενο Δημο,ανεξαρτητως πολης,με το ''στρατηγειο'' του Παναγιωτη Τσιγγανου και εκφραζουν την υποστηριξη οσο και τον ενθαρρυνουν στο εγχειρημα του.Ανθρωποι απο την Κυπαρισσια,τα Φιλιατρα,τους Γαργαλιανους και την περιφερεια των κεντρικων πολεων θεωρουν ως δυναμικη και με προοπτικη τη προταση του υποψηφιου δημαρχου και αισθανονται οτι περα απο κομματα και δημοτολογια,ειναι το προσωπο που εχει την ικανοτητα,την ενεργεια και τη διαθεση να τους εκφρασει,να διεκδικησει και να δημιουργησει για το Δημο Τριφυλιας.
Φημες που εξιστορουν διαρροες απο το στρατοπεδο του κυριου Τσιγγανου ηδη εχουν εντοπιστει και θεωρουνται οτι προερχονται απο κακοβουλα ατομα αντιπαλων συνδυασμων που εχουν θορυβηθει αρκετα...
Βεβαια εχουν χαρακτηριστει και ειναι γνωστοι στη κοινωνια της Τριφυλιας καθοτι καποιοι απο αυτους κατεχουν και θεσμικους ρολους!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.