''Γαλαζιος'' εμφυλιος στη Κυπαρισσια! Τσιγγανο θελει η πολη,Κολλια στηριζει ο Σαμπαζιωτης!


''Γαλαζιος'' εμφυλιος τεινει να εξελιχθει το εκλογικο σκηνικο στη πολη της Κυπαρισσιας μετα τη στηριξη της ευρυτερης κοινωνιας αλλα και διακεκριμενων προσωπων οσο και επισημων κομματικων φορεων στην υποψηφιοτητα του δικηγορου και δημοτικου συμβουλου Παναγιωτη Τσιγγανου και στον αντιποδα της κομματικης στηριξης της ΝΔ στο προσωπο του Κωστα Κολλια.

Ειναι δεδομενο οτι οι πολιτες της Κυπαρισσιας στηριζουν τον κ.Τσιγγανο για τη μεχρι τωρα παρουσια του στα κοινα αλλα και τη γενικοτερη δυναμικη αλλα και προοπτικη που εκπεμπει,εξ ου και η σημαντικη συσπειρωση στο προσωπο του και απο επιφανη τοπικα κομματικα στελεχη της ΝΔ,περα απο την επισημη κομματικη επιλογη.

Αρνητικη γνωμη εκφραζουν επισης μεχρι τωρα στα ''πηγαδακια'' των καφενειων και της ''πλατειας΄' οι Κυπαρισσιοι για τη σταση του μεχρι σημερα Δημαρχου Γ.Σαμπαζιωτη σχετικα με την εμμονη που εμφανιζει σε προσωπα επιλογης εκτος πολης για το χρισμα του υποψηφιου(μετα και απο την επισημη στηριξη στον Κωστα Κολλια) και πλεον ολοι αναρωτιουνται τι υπαρχει πισω απο αυτο που φαινεται οσο και ποια τα πιθανα ''ανταλλαγματα΄΄...

Πληροφορίες απο την Ρηγίλλης αναφέρουν ότι ορισμένα στελέχη της εξεπλάγησαν με τα ονόματα που κατατέθηκαν και τώρα τρέχουν να μαζέψουν τις διαρροες που μαλλον ασυμμαζευτες δειχνουν....επεται συνεχεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.