Aνακοινωσε ο Κολλιας - ''Καρφωσε'' αλλα και ''προστατευσε'' Τσιγγανο.

Την ιδρυτική του διακήρυξη για τον συνδυασμό "Τριφυλία - Ισόρροπη ανάπτυξη" έκανε εχθες το απόγευμα στις 7 ο υποψήφιος Δήμαρχος με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας κος Κώστας Κόλλιας στην βιβλιοθήκη του Δήμου Γαργαλιάνων.
Στην παρουσιαση του συνδυασμο παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας Γιώργος Σαμπαζιώτης, ο Δήμαρχος Φιλιατρών Άλκης Ξύγκας,ο τέως υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας Δημοτικοί σύμβουλοι από όλους τους Δήμους της Τριφυλίας και κόσμος.
Παραλληλα ο κ.Κολλιας ''εριξε το γαντι'' για την εναρξη της αντιπαραθεσης καθως επικοινωνιακα φροντισε να ''καρφωσει'' τον κ.Τσιγγανο για την ανεξαρτητοποιηση του,λεγοντας χαρακτηριστικα οτι ''ότι στρουθοκαμηλίζουν ότι θα είναι ανεξάρτητοι λες και δεν γνωρίζουμε την κομματική τους ταυτότητα και την κομματική τους εξάρτηση.''
υπενθυμιζοντας και επαναλαμβανοντας βεβαια τη προταση του για προσχωρηση του Κυπαρισσιου υποψηφιου στο συνδυασμο.

Μηπως κυριε Κολλια ο Παναγιωτης Τσιγγανος ειναι αξιος και σημαντικος μονο στη συμμετοχη στο συνδυασμο σας,αλλα αν παραμεινει ανεξαρτητος δεν ειναι τοσο περιζητητος για εσας αλλα και ουτε ικανος για τη Δημαρχια;
Γιατι οσοι παραβρεθηκαμε στη συνεντευξη τυπου σας,καταλαβαμε οτι αντιμετωπιζετε τον αντιπαλο σας με 2 μετρα και 2 σταθμα.
Στρουθοκαμηλισμος πισω απο τις εξελιξεις διαφαινεται απο τη δικη σας σταση,ενω στον αντιποδα ποτε ο κ.Τσιγγανος δεν εκρυψε τις πολιτικες του καταβολες,συναμα ομως δε σταθηκε σε αυτες αλλα εμφανιζεται υπερκομματικος και γεωγραφικα ενωτικος οσο ποτε αλλοτε,κανενας αλλος.
Η ιστορια εχει δειξει οτι οι μεγαλοι ηγετες αναγνωριζουν και τιμουν τους μεγαλους αντιπαλους τους.Εμμετροεπεια και συνεπεια λοιπον συστηνουμε.

Κyparissia News Blog.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.