Σήμερα η συνάντηση Τσίγγανου – Κόλλια;

Μετά τη δημόσια πρόσκληση που απηύθυνε προσωπικά στον κ.Τσίγγανο ο κ.Κόλλιας την Παρασκευή, για συστράτευση και κοινή πορεία και ύστερα από τη σύσκεψη του κ.Τσίγγανου με την επιτελική ομάδα των υποστηρικτών του και των πολιτικών του φίλων, με τους οποίους συζήτησε για το πώς θα πρέπει να δοθεί η απάντηση στη συγκεκριμένη πρόσκληση, εν τέλει αποφασίστηκε πως η καλύτερη απάντηση θα δοθεί μέσα από την απευθείας συνάντηση των δύο υποψηφίων.
Είναι γνωστό πως ο κ.Τσίγγανος και βέβαια ενδιαφέρεται για την διατήρηση της ενότητας του κόμματος αλλά και για τη νίκη της ΝΔ , γι΄ αυτό άλλωστε και απάντησε θετικά σε αυτή τη συνάντηση. Δεν διαπραγματεύεται όμως την υποψηφιότητά του ούτε και την κάθοδο του συνδυασμού του, που αποτελείται από άτομα που αναρτούν ένα ψηφοδέλτιο νίκης.

Εν αναμονή των εξελίξεων…

το αρθρο δημοσιευεται απο αναγνωστρια και την οποια ευχαριστουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.