Tσιγγανος στη Ν.Δ. ή Τσιγγανος στο ΠΑ.ΣΟ.Κ.;

ο Παναγιωτης Τσιγγανος
       ο Σωτηρης Τσιγγανος

*(η φωτο ανηκει στο Kyparissia-Press το οποιο ευχαριστουμε) 
Φημες που υφερπουν και χαμηλοφωνες συζητησεις στα ''καφενεια'' της πολης λενε οτι οι ζυμωσεις εξακολουθουν να συμβαινουν και οτι το παρασκηνιο ακομη εξελισσεται.Ετσι λοιπον,διαρρεεται οτι υπαρχουν πιθανοτητες ο Παναγιωτης Τσιγγανος τελικα να μην συμπεριληφθει στο ψηφοδελτιο του Κωστα Κολλια.Ποιος θα εχει την υπαιτιοτητα και την ευθυνη για αυτη την εξελιξη προς το παρον ελεγχεται...
Περα απο αυτο ομως, πλεον υπαρχουν μεγαλες πιθανοτητες να δουμε εναν αλλον Τσιγγανο,τον Σωτηρη αυτη τη φορα,(εξαδερφος του Παναγιωτη)να κατερχεται υποψηφιος με το συνδυασμο του Δ.Σωτηροπουλου!
Να υπενθυμισουμε οτι ο κ.Σωτηρης Τσιγγανος προερχεται απο το χωρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και οτι στις προηγουμενες δημοτικες εκλογες ηταν υποψηφιος δημαρχος ως ανεξαρτητος.Τοτε ειχε κατηγορηθει απο το επισημο τοπικο ΠΑΣΟΚ οτι ουσιαστικα βοηθησε να μην εκλεγει ο χρισμενος υποψηφιος Θανασης Πετροπουλος.
Αρα τι αποψη εχει γι'αυτο το σεναριο ο κ.Πετροπουλος;
Περισσοτερα σε λιγες ημερες....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.