Με λαμπροτητα ο εορτασμος της 25ης Μαρτιου στη Κυπαρισσια.

Με λαμπροτητα και υπερηφανεια εγιναν οι εορτασμοι της εθνικης επετειου στη πολη μας.
Το πρωι εγινε η καθιερωμενη δοξολογια στην Ανω Πολη στο ναο της Αγ.Τριαδας οπου παραβρεθησαν επισημοι και πληθος κοσμου.
Στη συνεχεια η παρελαση στην οδο 25ης Μαρτιου συγκεντρωσε το λαο της πολης που με περηφανεια καμαρωσε τη μαθητιωσα νεολαια,τα τμηματα των Προσκοπων αλλα και την πολυπληθη Φιλαρμονικη της Κυπαρισσιας υπο τον Αρχιμουσικο Κ.Κτενα.
Τη παρελαση παρακολουθησαν επισης επισημοι φορεις οπως ο Μητροπολιτης Τριφυλιας και Ολυμπιας,ο Δημαρχος Κωστας Κολλιας και μελη του Δημοτικου Συμβουλιου,ο αστυνομικος υποδιευθυντης κ.Λανος,και οι προ'ι'σταμενοι του Λιμενικου σταθμου Κυπαρισσιας και Πυροσβεστικου κλιμακιου.
Οι εκδηλωσεις συνεχιστηκαν με τους παραδοσιακους χορους στη κεντρικη πλατεια της πολης που παρακολουθησαν με χαρα οι πολιτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.