Κωστας Κολλιας:''Aνεγκεφαλος οποιος σκεφτει καταργηση του Νοσοκομειου...''

Σε δηλωσεις του ο Δημαρχος Τριφυλιας σχετικα με την εντονη φημολογια περι συγχωνευσης και καταργησης σε επιπεδο Καλλικρατη διαφορων νοσηλευτικων ιδρυματων σε ολη την επικρατεια,φημολογια που εχει ''αγγιξει'' και το Νοσοκομειο Κυπαρισσιας,χαρακτηρισε ανεγκεφαλους οποιους σκεφτουν τετοιο ενδεχομενο.
Συγκεκριμενα ειπε:''ανεγκεφαλος πρεπει να ειναι οποιος σκεφτεται στα πλαισια οικονομιστικης πολιτικης να στερησει απο το λαο της Τριφυλιας το υψιστο αγαθο της υγειας και να συγχωνευσει,δηλαδη να καταργησει το Νοσοκομειο Κυπαρισσιας"
Aκομη,ανεφερε οτι το Νοσοκομειο εξυπηρετει αναγκες πληθους κοσμου και διασφαλιζει υγειονομικα και ως τουριστικη υποδομη τη περιοχη,ενω συναμα επιτελει μια σημαντικη συνεργασια με τη μεγαλυτερη ξενοδοχειακη μοναδα του Νομου το Costa Navarino,οσο και αυξανει το επιπεδο υπηρεσιων του με τη μοναδα τεχνητου νεφρου.Παραλληλα τονισε οτι θα προσεχως θα γινει επαφη και συνεργασια μεταξυ του Δημου,του Νοσοκομειου Κυπαρισσιας,του ΚΑΦΚΑ Φιλιατρων και των τοπικων Κ.Υ. για κινησεις και πρωτοβουλιες σε ενδεχομενο που θα προκυψει θεμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.