Σοβαρές καταγγελίες από τον Δαλούκα στον εισαγγελέα, αρνήθηκε ότι έχει δωροδοκηθεί

Πρόσωπα και καταστάσεις κατήγγειλε στον αθλητικό εισαγγελέα ο Γιώργος Δαλούκας, τονίζοντας πάντως ότι δεν έχει δωροδοκηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατονόμασε τον Αχιλλέα Μπέο.
Ο Έλληνας ρέφερι υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι ποτέ δεν έχει δωροδοκηθεί και πως ουδέποτε έχει στείλει κάποια επιστολή.
Παράλληλα, ο Βολιώτης διαιτητής επιθυμεί να αποκατασταθεί ηθικά και να επιστρέψει ενεργά στη διαιτησία, ενώ υπογράμμισε ότι για τη συγκεκριμένη υπόθεση δέχεται ασφυκτικές πιέσεις, από πρόσωπα που δεν κατονόμασε.
Την Δευτέρα (14/03), ενώπιον του Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου θα καταθέσουν ως μάρτυρες οι Σοφοκλής Πιλάβιος και Κύρος Βασάρας, ενώ για την Τετάρτη κλήθηκε ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαΐδης.
Όσον αφορά τους Βαγγέλη Μαρινάκη, Νικόλα Πατέρα και Αχιλλέα Μπέο, δεν έχει προκύψει ότι είναι αναγκαίο να κληθούν ως μάρτυρες, τουλάχιστον στην παρούσα φάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.