Kαλο το θεματακι για τις Διονυσιαδες απο το ''Kyparissiotis''...αλλα εχει προελευση(τουλαχιστον η φωτο)

Διαβασαμε το αρθρο του Kyparissiotis.blogspot.com που δημοσιευθηκε εχθες 17 Μαρτιου,και αφορουσε τις Διονυσιαδες Πηγες.
Ενα θεμα που ανακινησαμε εδω και μερες στις 9 Μαρτιου με μεγαλη επιτυχια οταν ολοι απλα προσπερνουν χωρις να δινουν σημασια εδω και χρονια.
Πολυ ενδιαφερουσα τοποθετηση απο το Kyparissiotis και σιγουρα ο ελεγχος της εξουσιας ειναι επιθυμητος και ειναι ακριβως ο σκοπος των blogs,ποσο μαλλον οταν η ειδηση δεν αποτελει ιδιοκτησια κανενος!
Aπλα το θεματακι εχει ομοιοτητες με το δικο μας,δειτε το αρθρο μας στο link http://kyparissia-news.blogspot.com/2011/03/blog-post_5068.html (και λογικο αφου ειναι συγκεκριμενα τα γεγονοτα που αναφερονται) αλλα εκτος απο αυτο σιγουρα,εχει και τη φωτογραφια μας(!),η οποια ανηκει στο προσωπικο αρχειο του διαχειριστη του Kyparissia News Blog.Μαλλον τελικα εξελισσεται σε παραλειψη μας το γεγονος οτι δεν τοποθετουμε τη σχετικη ''αραχνη'' στο φωτο'υ'λικο μας.
Η ανταλλαγη ''πηγων'' ειναι θεμιτη και υγιης διαδικασια στο blogging.Kατι που και εμεις κανουμε,αναφεροντας παντα ομως τους εμπνευστες και κατοχους της υλης.
Mια αναφορα στη προελευση,-εστω της φωτογραφιας- θα ηταν μια ηθικη αναγνωριση απο τους συναδελφους οσο και αυτο ακριβως που πρεσβευει η δεοντολογια σχετικα με τις ''πηγες'' στη πληροφορηση!
Για ολα τα παραπανω δειτε το σχετικο link και συγκρινετε τη φωτο του ρεπορταζ απο το Kyparissiotis:
http://kyparissiotis.blogspot.com/2011/03/blog-post_17.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.