Η απαντηση του δημαρχου Κ.Κολλια στη διαμαρτυρια των blogs.

Πριν λιγη ωρα λαβαμε την επισημη απαντηση του δημαρχου κ.Κολλια σχετικα με τη διαμαρτυρια των blogs περι επιλεκτικης αλλα και ετεροχρονισμενης ενημερωσης απο το γραφειο τυπου του Δημου.Η απαντηση αναφερει συγκεκριμενα:
''Εκτιμούμε το ενδιαφέρον και την ευαισθησία σας. Σας συγχαίρουμε για τη μαχητική στήριξη των αιτημάτων των συνδημοτών μας. Προσβλέπουμε σε σας για τη σύμπτυξη μιας αγωνιστικής συμμαχίας για τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων του Δήμου μας και των συμπολιτών μας.''

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
H τοποθετηση μας:
H απαντηση του Δημου προς αναγνωση και κριση σας.
Θεωρουμε οτι θα μας ικανοποιουσε κατι συγκεκριμενο και οχι μια γενικολογη απαντηση περι ''εκτιμησης της ευαισθησιας μας''...
Αλλωστε ειναι γνωστο οτι υπαρχουν blogs τα οποια ειναι αμεσα συνδεδεμενα με το Δημοτικο Συμβουλιο και τα οποια λειτουργουν ως ''εκπροσωποι τυπου'' καθως μονο εκει εμφανιζονται ενεργειες και πρωτοβουλιες,οσο και τυποποιημενες δραστηριοτητες (οπως συνεδριασεις Δ.Σ. κλπ)
Ευελπιστουμε εστω και ετσι,το μηνυμα να εληφθει απο τους υπευθυνους και αρμοδιους. 


Kyparissia News Blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.