Mηνυμα του δημαρχου Κ.Κολλια για την ''ημερα της μητερας''

Σήμερα σ` ολόκληρη την ανθρωπότητα γιορτάζεται η «ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ». Παγκόσμια αποτίουμε φόρο τιμής στο πρόσωπο εκείνης που μας έφερε στον κόσμο, στον άνθρωπο που καθημερινά θυσιάζεται σωματικά και ψυχικά ώστε να μη λείψει τίποτα από την οικογένειά της. Ολόκληρη η ανθρωπότητα γαλουχήθηκε και δημιουργήθηκε από τις μητέρες όλων μας.
Στην εποχή μας που η γυναίκα καλείται να ανταπεξέλθει σε πολλαπλούς ρόλους, σήμερα που η κοινωνία επαναπροσδιορίζει την ηθική και τις αξίες της, ο ρόλος της μητέρας προσλαμβάνει μια ξεχωριστή βαρύτητα. Η μητέρα καλείται, εκτός από τον κλασσικό ρόλο της ανατροφής των παιδιών της μέσα σε συνθήκες οικονομικά και πολλές φορές και κοινωνικά δύσκολες, με τη δύναμη της θέλησής της να οπλίσει την κοινωνία με θάρρος ώστε να ξεπεράσει τις δυσκολίες που καθημερινά δημιουργούνται και με τη τρυφερότητα της αγάπης της να δημιουργήσει ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς με την ίδια τη ζωή.
Αξίζει το σεβασμό, το θαυμασμό και την αγάπη όλων μας.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην αγάπη της, το γέλιο, το κλάμα, την ανάσα και την ελπίδα όλων μας.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΙΑΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.