Nικησε ο Α.Ο.Κ. την Αχα'ι'κη με 4-3

Νικησε ο Α.Ο.Κ. την Αχα'ι'κη με 4-3 στο δημοτικο γηπεδο Κυπαρισσιας και κερδισε το τριποντο.
Ο Δαραμάρας στο 20΄ έκανε το 1-0, για να ισοφαρίσει η Αχαϊκή σε 1-1 με τον Ιωάννου στο 28΄.
Ο Καταβάτης με αυτογκόλ έδωσε προβάδισμα στην Αχαϊκή (1-2),όμως ο Γεωργόπουλος ισοφάρισε σε 2-2 στο 32΄.Στο 65΄ ο Ιωάννου σημείωσε το 2-3,ενώ ο Παναγόπουλος στο 72΄ έκανε το 3-3.Το τελικό 4-3 διαμόρφωσε ο Σούπουλι στο 90΄.
Εμεις πλεον τελειωνοντας το πρωταθλημα την επομενη αγωνιστικη,το μονο που μπορουμε να πουμε βλεποντας την βαθμολογια ειναι...κριμα!
Οι αριθμοι αποδεικνυουν πως τελικα η παραμονη μετα απο τοσα παιχνιδια που διεκδικουσε η ομαδα μας με τους ανταγωνιστες της γυρω απο την επικινδυνη ζωνη ηταν μονο μια νικη μακρια...
Ευκαιριες πολλες αλλα η Κυπαρισσια δεν εκμεταλλευτηκε καμια.
Ας ελπισουμε οτι το παθημα εγινε μαθημα και οι ποδοσφαιριστες μας να κρατησουν την εμπειρια της Δ' Εθνικης -οχι μονο σε αγωνιστικο επιπεδο- αλλα κυριως σε ψυχικο και ηθικο,(κατι που τον τελευταιο καιρο δεν φαινοταν να υπαρχει...).Ηθος,ψυχη και ''μεταλλο'' που ειχαν και επεδειξαν τη κρισιμη στιγμη ομαδες υποδεεστερες της δικης μας αγωνιστικα.
Η ζωη συνεχιζεται...και το ποδοσφαιρο.



H BAΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 33 ΑΓΩΝ.

Καλαμάτα77
Αστέρας Αμαλιάδας68
Ατρόμητος Λάππα59
Τριταϊκός54
Αχαϊκή54
Διαγόρας Βραχνέϊκων54
Σπάρτη52
Πάμισος50
Εράνη Φιλιατρών50
10 Αστέρας Μαχαιράδου49
11 Κυπαρισσία44
12 Εθνικός Σαγέϊκων35
13 Ζαβλάνι33
14 Αχιλλέας Καμαρών22
15 Ολυμπιακός Κεφαλονιάς21
16 Μεσσηνιακός14
17 Α.Ο. Κροκεών9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.