Αγροτικη Τραπεζα Κυπαρισσιας.''Εσκασε το μεγαλο κανονι!''

ατε
                                             
Το μεγαλυτερο οικονομικο σκανδαλο στα τραπεζικα δρωμενα της Τριφυλιας ειναι ηδη πραγματικοτητα και αποτελει γεγονος στη Κυπαρισσια,ενω πρωταγωνιστρια ειναι η διευθυντρια της τραπεζας!
Ολα αποκαλυφθηκαν σημερα το πρωι,οταν εκπληκτοι οι ανθρωποι του κλιμακιου των επιθεωρητων της Αγροτικης απο τα Κεντρικα που εκτελουσαν ελεγχους,διαβασαν την επιστολη που ειχε αφησει η διευθυντρια Ψιλοπουλου,οπου τους ενημερωνε οτι εχει υπεξαιρεσει απο 14 ατομα χρηματα απο τους τραπεζικους τους λογαριασμους.
Πληροφοριες λενε οτι οι συγκεκριμενοι πελατες ηταν μεγαλοκαταθετες και το συνολικο ποσο ειναι κατι λιγοτερο απο 7ψηφιο νουμερο!
Η διευθυντρια η οποια ειναι εξαφανισμενη αναζητειται απο την Αστυνομια ενω ηδη καταθεσεις δινουν υπαλληλοι της τραπεζας αλλα και συγγενικα προσωπα της.
Ολοι στην Αγροτικη ειναι αμηχανοι και ηδη οι ελεγκτες διερευνουν τον ''μηχανισμο'' που σκαρφιστηκε η διευθυντρια ωστε να πραγματοποιησει την υπεξαιρεση.
Το θεμα βεβαια ειναι ηδη το πρωτο σε συζητησεις στη πολη και το παρασκηνιο εχει συνεχεια.
Περισσοτερες πληροφοριες συντομα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.