Προκριση μεσα στους Γαργαλιανους για τον Α.Ο.Κ.

o Mανδραπηλιας
σκορερ του ΑΟΚ
Με πολυ καλη εμφανιση η Κυπαρισσια ''πατησε'' δυνατα στο γηπεδο των Γαργαλιανων και προκριθηκε απεναντι στον Τελλο Αγρα με 3-1,κανοντας ετσι χωρις καμια σημασια το προηγουμενο 4-4 που ειχε αποσπασει η ομαδα των Γαργαλιανων μεσα στην εδρα του Α.Ο.Κ.
Η ομαδα της πολης μας παρουσιασε ενα γεροδεμενο και ποιοτικο συνολο αν και σταθηκε τυχερη αρχικα,καθως ο Αγρας εχασε πεναλτι μολις στο 1ο λεπτο.Μετα το 15' η Κυπαρισσια βρηκε το ρυθμο της και ουσιαστικα επιβληθηκε στο παιχνιδι με κατοχη αλλα και φασεις.Ετσι,στο 28' προηγηθηκε με τον Γαργαρωνη,ενω διπλασιασε τα γκολ της στο 42' μετα απο ωραια πασα του Παναγιωτακοπουλου στον Μανδραπηλια που σωστα ο νεαρος ποδοσφαιριστης εκμεταλλευτηκε.Ετσι το παιχνιδι εκλεισε στο ημιχρονο με τον Α.Ο.Κ. να εχει ''χτισει'' σκορ προκρισης.
Στο β' μερος η υπεροχη του Α.Ο.Κ. συνεχιστηκε και πολυ γρηγορα ηρθε το 3-0 με τον συνηθη υποπτο για γκολ,Παναγιωτακοπουλο.
Οι γηπεδουχοι καταφεραν να μειωσουν στο 71' απλα σχηματιζοντας το τελικο σκορ.
Στην επομενη φαση ο Α.Ο.Κ. θα αντιμετωπισει τον Αστερα Βαλυρας τον οποιο θα υποδεχθει στην Κυπαρισσια την Τεταρτη 07 Σεπτεμβριου και ωρα 17.30.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.