Εκλογη συμβουλων απο την Τριφυλια για εκπροσωπηση στην Π.Ε.Δ.

Εκλέχτηκαν στην συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας με μυστική ψηφοφορία οι εκπρόσωποι του Δήμου για την Περιφερειακή Ενωση Δήμων.
Σύμφωνα με την ανακοινωση του Πρόεδρου κ. Καλκαβούρα εκλέγονται εκτός από το Δήμαρχο,3 εκπροσωποι απο την πλειοψηφία και 2 από την μειοψηφία.
Η παρουσία μελών από το Δήμο έιναι σημαντικη για την προώθηση θεμάτων που αφορούν τους Καλλικρατικούς Δήμους και την κατανομη των κονδυλιων απο την κεντρικη εξουσια.
Στα αποτελεσματα τωρα,απο την πλειοψηφία εκλεχθηκαν με 11 συνολικά ψήφους ο Ζαχαρίας Κανελλόπουλος,ενώ μετά από κλήρωση λογω ισοψηφιας με 9 ψήφους ήρθαν οι κ.κ. Θεόδωρος Δεληγιάννης και Παναγιωτης Τσίγγανος με αναπληρωματικό τον  κ.Γιάννη Φιλντίση.
Από την μειοψηφία εκλέχτηκαν οι κ.Δημήτρης Σωτηρόπουλος με 9 ψήφους και κ.Σωτηρης Μπακούρος με 8 ψήφους και αναπληρωματικό μέλος τον κ.Γιώργο Γαλάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.