Γιώργος Φωτεινός.Ο νεος προεδρος της Τοπικης ΝΔ Κυπαρισσιας.

NDlogo2Διεξηχθησαν οι διαδικασιες εκλογης νεου προεδρου της Τ.Ο. Νεας Δημοκρατιας Κυπαρισσιας,μετα την παραιτηση της κας Μ.Στριγκα.
Με την ολοκληρωση τους εκλεχθηκε ομοφωνα η μοναδικη υποψηφιοτητα του κ.Γ.Φωτεινου.
Ο νεος προεδρος σε δηλωση στο Kyparissia News Blog ειπε τα εξης:252737_201627713213978_100001002519040_534159_4317697_n‘’Eυχαριστω τα μελη της Τοπικης και θεωρω μεγαλη τιμη και ευθυνη την εκλογη μου στη θεση του προεδρου.Θα προσπαθησω για οτι καλυτερο,θελω να συνεχισω το εργο που επιτελει η Οργανωση εδω και χρονια και στοχευω στη στηριξη της μεγαλης μας παραταξης αυτες τις ιστορικες στιγμες,που επιβαλλεται να πρωταγωνιστησουμε στις εξελιξεις’’
Στη διαδικασια εκλογης παρεστησαν ο Αναπληρωτης Γραμματεας Οργανωτικου της Ν.Δ. καθως και ο προεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Μεσσηνιας Περικλης Μαντας.

3 σχόλια:

  1. Αναρρωτίεμαι πως ακόμα κάποιοι νέοι ανθρωποι, και αξιόλογα νεα παιδιά τα οποία γνωρίζω, σαν τον Κ. Φωτεινό, ασχολούνται ακόμα με τα κόμματα τα οποία έφεραν την Ελλάδα σε αυτό το χάλι. Θα ήθελα πραγματικά να μας πούν πως θα βοηθήσουν να αλλάξει κάτι μέσα απο φθαρμένα υλικά, ιδέες και προτάσεις.Καλή συνέχεια Γιώργο αλλά να μιλάς την γλώσσα της αλήθειας φίλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ειπε:
    Ανώνυμε βασική αρχή της δημοκρατίας είνε οτι αποτελείται από κόμματα και τα κόμματα υπάρχουν από τους ανθρώπους που συμμετέχουν σε αυτά. Συνεπώς είναι ευτύχημα που νέοι άνθρωποι, όπως είναι ο κ. Φωτεινός, συμμετέχουν στα κόμμάτα γιατί αυτές οι νέες νοοτροπίες θα φέρουν και τη ζητούμενη γενικότερη αλλαγή νοοτροπίας μέσα στα κόμματα καταρχήν και ευρύτερα στο κονονικό σύνολο κατ΄επέκταση. Καλή δύναμη κ. Φωτεινέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή οι καιροί είναι πονηροί, ελπίζουμε ο φίλος Γιώργος να ανέλαβε τα ηνία της τοπικής έχοντας στο μυαλό του φρέσκιες ιδέες και απεμπλοκή από πρακτικές του παρελθόντος.
    Ομολογώ πάντως ότι δεν το πολυπιστεύω αν αναλογιστώ ότι ο Γιώργος "θυμήθηκε" ότι είναι Ν.Δ μόλις ανέλαβε τα ηνία της οικογενειακής του επιχείρησης. Νωρίτερα τον "ψάχναμε" για τις ψηφοφορίες και άλλες εκδηλώσεις και όταν τον βρίσκαμε μας απαντούσε: "Αφήστεμε εμένα, μην με μπερδέυεται με αυτά"..
    Γιώργο, σιδεροκέφαλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.