Τριφυλία: Αντιδράσεις για την διαγραφή κλήσεων τροχαίας

imagesΤην κατανομή της δεύτερης δόσης της ΣΑΤΑ 2011, ύψους 200.000 ευρώ, αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας στη συνεδρίασή του το απόγευμα της Τετάρτης.
Στην ίδια συνεδρίαση αποφασίστηκε η κατανομή των χρηματικών υπολοίπων ΣΑΤΑ παλαιότερων ετών όλων των δημοτικών ενοτήτων, τα οποία ανέρχονται σε 239.000 ευρώ. Από αυτά τα χρήματα τα περισσότερα πήγαν για να καλυφθεί ένα μέρος του χρηματικού κενού που έχουν αφήσει οι κατασχέσεις που έχουν γίνει στο δήμο και τα υπόλοιπα για την ανάπλαση της εισόδου Κοπανακίου.
Αίσθηση προκάλεσε η συζήτηση αρκετών αιτήσεων δημοτών για διαγραφή χρεών τους από κλήσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας - με την πλευρά της αντιπολίτευσης να σημειώνει

ότι αυτή η μαζική διαγραφή δημιουργεί υποψίες για πελατειακές σχέσεις.
Από τη δημοτική αρχή τονίστηκε ότι αφορούν περιπτώσεις που οι κλήσεις έχουν αποδοθεί σε λάθος ιδιοκτήτες οχημάτων από λάθος που υπάρχει στα στοιχεία των κλήσεων.

Κ.Μπ.

Απο την ‘’ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ’’

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.