Ξεμπλοκάρουν σύντομα τα μεγάλα οδικά έργα, σύμφωνα με τον δ.σ. του Ταμείου Ιδιωτικοποιήσεων

Περιλαμβανεται και η Ολυμπια Οδος.
55076d13631deb0bf651664226ce1d5f_XL
Μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να ξεμπλοκάρουν τα μεγάλα αυτοχρηματοδοτούμενα οδικά έργα, μεταξύ των οποίων και η περιβόητη Ολυμπία Οδός.

Η εκτίμηση αυτή ανήκει στον διευθύνοντα σύμβουλο του Ταμείου Ιδιωτικοποιήσεων κ. Κώστα Μητρόπουλο και αποτελεί μέρος της συνέντευξής του στην "Καθημερινή".

Την αισιοδοξία του αυτή ο κ. Μητρόπουλος τη στηρίζει στο ότι «αν δεν βρεθεί λύση θα βγουν και οι τρεις πλευρές χαμένες· δηλαδή Δημόσιο, παραχωρησιούχοι και τράπεζες» και συμπληρώνει ότι «όλοι μαζί κάτι θα θυσιάσουμε. Γι' αυτό θεωρώ ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα βρεθεί λύση ώστε σύντομα, έπειτα απ' αυτό, να ξεκινήσει η χρηματοδότηση και η υλοποίηση των μεγάλων αυτών έργων».

 

απο την ‘’ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ’’

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.