Επιμελητηριο:Νίκη για τον συνδυασμό του Γ. Γκούμα με 10 έδρες – 9 ο Γ. Καραμπάτος και 2 ο Δ. Αδαμόπουλος

Tη νίκη του συνδυασμού του Γ. Γκούμα κατέγραψε το τελικό αποτέλεσμα μετά και την καταμέτρηση του τελευταίου τμήματος που ήταν το Εμπορικό. Ο συνδυασμός «Νέο Επιμελητήριο» κατάφερε να ενεργοποιήσει τους επαγγελματίες και επιχειρηματίες του νομού και αυτό ήταν το κύριο συστατικό αυτής της διαδικασίας με την αθρόα προσέλευση και την συμμετοχή ρεκόρ. Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας γυρίζει σελίδα με το αποτέλεσμα που διαμορφώνεται απόψε να δίνει 10 έδρες στο «Νέο Επιμελητήριο», 9 έδρες στη «Δημιουργική Μεσσηνία» και 2 έδρες στην «Συνεργασία για την ανάπτυξη στη Μεσσηνία». Στο Εμπορικό τμήμα από το συνδυασμό του Γ. Γκούμα εκλέγονται οι Κουτίβας, Τσάμη, Κωστόπουλος, από το συνδυασμό του Γ. Καραμπάτου οι Γκρέκης, Καπερώνης, Σαραντέας και από τον συνδυασμό του Δ. Αδαμόπουλου ο Τζανετέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.