Καλαμάτα:Νεκρός 75χρονος μετά από τροχαίο - Τον παρέσυρε απορριμματοφόρο

Την τελευταία του πνοή κατά τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο Καλαμάτας άφησε μετά τον τραυματισμό του από απορριμματοφόρο ο 75χρονος Σωτήρης Παν. Κάτσαρης, χθες το πρωί. Ο άτυχος ηλικιωμένος επιχείρησε να διασχίσει πεζός κάθετα την οδό Αρτέμιδος πριν τα φανάρια κοντά στο παλιό ΚΤΕΛ, όταν τραυματίστηκε από διερχόμενο απορριμματοφόρο. Εξέπνευσε όμως πριν καλά - καλά φτάσει στο Νοσοκομείο, όπου διεκομίσθη με ασθενοφόρο. Τόσο οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο όσο και πολίτες σοκαρίστηκαν όταν αργότερα έμαθαν ότι ο ηλικιωμένος πέθανε.
Οπως λένε, φαινόταν να είναι τραυματισμένος μόνο στα πόδια, όπου τον χτύπησε το πίσω λάστιχο του απορριμματοφόρου. Ο οδηγός του απορριμματοφόρου συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ τις συνθήκες του δυστυχήματος διερευνά η Τροχαία Καλαμάτας.
Αυτοψία στο απορριμματοφόρο πραγματοποίησαν οι τεχνικοί της Διεύθυνσης Μεταφορών Νίκος Αλεξόπουλος και Θεόδωρος Νικητάκης.

Κ.Δ.από την "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.