«Επί 14 χρόνια η μητέρα μου ήταν σε κώμα από ιατρικό λάθος!»

Ο ερχομός του γιου του πριν από 50 μέρες άλλαξε ολόκληρη την κοσμοθεωρία του και σήμερα ο Κωσταντίνος Αγγελίδης νιώθει πιο ευτυχισμένος από ποτέ ενώ αποκαλύπτει στο περιοδικό ΕΓΩ! το σοβαρό ατύχημα της μητέρας του η οποία εξαιτίας ιατρικού λάθους έμεινε σε κώμα 14 χρόνια!

«Κατά τη διάρκεια των διακοπών της στη Κέρκυρα, έπεσε από ένα μηχανάκι και χτύπησε το κεφάλι της. Η έλλειψη γιατρών και η 20ώρη καθυστέρηση στο να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας είχαν ως συνέπεια να νεκρωθούν όλα τα κύτταρα του εγκεφάλου της. Επί έξι μήνες ήταν στην εντατική, υποστηριζόμενη από ιατρικά μηχανήματα, και για τα επόμενα 14 χρόνια παρέμεινε στο σπίτι σε κωματώδη κατάσταση. (...) Δεν είχε επικοινωνία με το περιβάλλον, απλώς κάποιες στιγμές αισθανόμαστε ότι ίσως μας καταλαβαίνει. Μέσα από δικές μου γνωριμίες, τόσο στην Αμερική όσο και στη Γερμανία, μίλησα με πάρα πολλούς γιατρούς. Όλοι μου ανέφεραν ότι η επιστήμη δεν έχει φτάσει ακόμη στη δυνατότητα μεταμόσχευσης εγκεφάλου και πως μόνο ο Θεός μπορούσε να αποφασίσει για το μέλλον της.Θα πούλαγα και στην ψυχή μου στο διάβολο για να μπορέσω να την ξαναφέρω στη ζωή. Όσο ταλαιπωρήθηκε αυτά τα 15 χρόνια τόσο ανώδυνα έφυγε, απλά έφυγε. Όταν έφυγε ήμουν σε ένα νησί για παρουσίαση μιας εκδήλωσης. Στις τρεις τα ξημερώματα με πήρε τηλέφωνο η αδερφή μου. Σταμάτησα το event, κέρασα όλο τα μαγαζί και παράλληλα το έσπασα. Τους επόμενους πέντε μήνες ήμουν θολωμένος. Δεν μου μιλούσε άνθρωπος. Ήμουν θυμωμένος. Η μητέρα μου ήταν θύμα ιατρικού λάθους και κωλυσιεργίας γιατρών ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.