Η «άλλη» Άννα Διαμαντοπούλου

Είναι μερικές γυναίκες που τους αρέσει λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο να τις βλέπουν οι άντρες σχεδόν γυμνές. Η Άννα Διαμαντοπούλου, επάγγελμα μοντέλο, είναι μία απ΄αυτές και δεν το κρύβει.

«Τη μια μέρα μπορεί να΄μαι πολύ ναζιάρα και την άλλη να έχουν τρελά νεύρα και να αρχίσω να ουρλιάζω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα βαρεθείς κλεισμένος σ΄ένα σπίτι μαζί μου» λέει σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό STATUS η Άννα Διαμαντοπούλου η οποία μας συστήνεται φορώντας αποκλειστικά και μόνο τα μικροσκοπικά της εσώρουχα. «Από το νηπιαγωγείο τα αγοράκια με κοιτούσαν λίγο περίεργα και μου έλεγαν ότι με αγαπούσαν» θυμάται σήμερα το σέξι μοντέλο.
Τώρα αν κάποιος ενδιαφέρεται να τραβήξει την προσοχή της Άννας Διαμαντοπούλου, καλό θα είναι να διαβάσει τι ακριβώς της αρέσει: «Είμαι λίγο μαζόχα. Θέλω λίγο φτύσιμο...Αν δεν με γράψει ο άλλος εγώ δεν θα κολλήσω. Επίσης αν δεν μου κάνει δώρα...απλά να φύγει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.